9.6/10
9.6/10

Jonas

Tevreden, maar leveringskosten aan de hoge kant.

Snelle afhandeling, netjes verpakt.

Enkel gratis levering bij hoge bedragen, 75 euro voor België. De verzendkosten zijn dan ook nog aan de hoge kant.

Super snelle levering duidelijke site

snelheid van leveren

geen verzendkosten bij lagere orders

Aad den heijer

Het was voor mij de eerste keer dat ik hier wat bestelde en dan is het altijd maar weer de vraag of dat wel goed zal gaan. Jullie hebben mij bijzonder positief verrast door alles maar dan ook echt... Het was voor mij de eerste keer dat ik hier wat bestelde en dan is het altijd maar weer de vraag of dat wel goed zal gaan. Jullie hebben mij bijzonder positief verrast door alles maar dan ook echt alles perfect te laten verlopen, waaronder de zeer snelle levering. Het is voor mij dan ook niet de vraag of ik nog wel een keer bestel maar wanneer.
Nou dat antwoord ligt voor de hand, wanneer het op is(hihihi). groetjes Aad den heijer

alles was perfect

geen, zo door blijven gaan

Allei een keer besteldt

Snelle en voordelige levering veel keus

Bestelde producten kunnen meestal in de brievenbus, je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Is al een perfect bedrijf

eddy den heijer

Een overzichtelijke site, en de bestelling word snel geleverd ( de dag erna al ).
was zelfs vergeten de kortingscode in te tikken, na een mail gestuurd te hebben werd er extra flesjes bij gedaan, dus ook de service is goed

een heel sterke punt van dit bedrijf is:
bij een vraag krijg je heel snel antwoord, en je word super goed geholpen

Over het bedrijf ben ik tevreden.
Snelle en compacte levering en klantvriendelijk.

Product ontvangen via de brievenbus dit vind ik persoonlijk erg fijn.
Ook ben ik tevreden over het product.
Product ontvangen via de brievenbus dit vind ik persoonlijk erg fijn.
Ook ben ik tevreden over het product.
Als je met een vraag zit word er moeite in gestoken om hem te beandwoorden ook hiervoor mijn complimenten.

Er mag wel iets meer informatie bij het product staan bijv. de voltage van een accu van een e-sigaret zo dat je beter weet wat er wel of niet op geplaatst kan worden (ook bij sets).
Zo ook...
Zo ook mis ik de voltage bij de coints van hoeveel tot hoeveel volt ze kunnen hebben.
En misschien een beetje raar maar misschien op bepaalde liquids die in het buitenlands zijn een vertallings stikkertje, zodat je weet wat je rookt en je niet steeds de rekkening er bij moet zoeken om te kijken wat wat precies is.

Ja ,ik word eindelijk met rust gelaten als "E".roker

A. L. vaan Pelt