De levering duurde lang, maar daar kan de shop weinig aan doen
Stien Scheffer
Keer bellen en een mailtje gestuurd.
Aardig
Johannes Kuijpers
IK HAD 1 ROLLATOR BESTELD MAAR ER ZIJN ER TWEE TOE GESTUURD. IK ZOU EEN RETOURTICKET VIA DE MAIL TOEGEZONDEN KRIJGEN, MAAR NOG NIET ONTVANGEN? OOK STAAT IN DE PRODUKT OMSCHRIJVING SOFT WIELEN, DIE...IK HAD 1 ROLLATOR BESTELD MAAR ER ZIJN ER TWEE TOE GESTUURD. IK ZOU EEN RETOURTICKET VIA DE MAIL TOEGEZONDEN KRIJGEN, MAAR NOG NIET ONTVANGEN? OOK STAAT IN DE PRODUKT OMSCHRIJVING SOFT WIELEN, DIE ONDER ZITTEN ZIJN HARDE WIELEN? EERST ALLES OPLOSSEN VOOR IK BETAAL.
GOED VERPAKT
Teuny Ockeloen
Mijn ervaring is slecht
Die zijn r m
Anton Kok
Het niet nakomen van afspraken
J. A. Bijvoet
In eerste instantie een wat haperende levering, maar dit werd uiteindelijk uiterst netjes en correct opgelost. Nu een super mooie lichtgewicht rollator in huis. Reactiesnelheid van de webshop kan...In eerste instantie een wat haperende levering, maar dit werd uiteindelijk uiterst netjes en correct opgelost. Nu een super mooie lichtgewicht rollator in huis. Reactiesnelheid van de webshop kan iets verbeterd