Emmo-Jan Vogel

Mijn ervaring met de Rollator.Shop is uitstekend te noemen.

uitstekende website, supersnelle uitlevering van het bestelde. uitstekende service. het Rollator.Shop is betrouwbaar. de diverse betalingsmogelijkheden zijn uitstekend.

epm slokkers

de bevestiging ontvangen ging niet vlekkeloos maar is prima opgelost door de klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam dank u wel

de bezorging was heel goed de verpakking prima in orde de rolstoel is mooi en ziet er degelijk uit wij zijn zeer tevreden

J Albers

De rollatorshop op zich is een prima zaak, snelle levering, maar wel door de leverancier op het verkeerde adres bezorgd. Bij de eerste de beste bewoner van een appartementengebouw voor de deur... De rollatorshop op zich is een prima zaak, snelle levering, maar wel door de leverancier op het verkeerde adres bezorgd. Bij de eerste de beste bewoner van een appartementengebouw voor de deur neergezet, begane grond, terwijl mijn moeder 2 hoog woont aan het eind van een gang.

snelle levering en goeie prijs

renate

Matig. Veel keuze, belabberder bereikbaarheid

veel modellen

Verschrikkelijk te bereiken en slechte verzendingen

Niks nada noppes

Adri Schotanus

Goede aflevering

Corrie Dubach

Wel gauw bezorgd

Niet schrijven lichtgewicht want hij is veel zwaarder die ik zelf heb en ik kan het tasje er niet aan hangen
N

Mia Sluiter

Op 11 juni 2020 deed ik een bestelling. Behalve de daarop volgende orderbevestiging heb ik tot op heden (23 juni) niets meer vernomen en kreeg niets geleverd. Ik heb 4x gebeld maar kwam niet verder... Op 11 juni 2020 deed ik een bestelling. Behalve de daarop volgende orderbevestiging heb ik tot op heden (23 juni) niets meer vernomen en kreeg niets geleverd. Ik heb 4x gebeld maar kwam niet verder dan het aan het telefoonnummer verbonden callcenter. Ook dat leidde niet tot enige reactie of levering. Zo slecht heb ik het nog nooit van enige webwinkel meegemaakt.

Geen enkele

knops leo

De levering was later als beschreven . Is goed gekomen.

J.Th. Abspoel

Uitstekend