Hubertus Thijssen

3x contact gehad en heb het product nog niet in huis en geen track en trace geactiveerd.

Nog niet

Andries Otterspeer

Zeer goed tevreden en goed verzorgd

Perfect

Streefkerk

Via Google besteld.
Top service

Alle beloften na gekomen

Anuschka Vooren

Geen aanrader. Maken niet waar wat zij publiceren. Als je belt bellen ze nooit terug en kunnen geen duidelijk antwoord geven over je order.

evert jan van den brink

Geen ervaring

???weet ik niet

Jan de Boer

Waardeloos !!!!!!!!!

Geen alleen maar negatieve, na 20 telefoontjes hebben na 3 weken nog niet de volledige levering

Desiree Oliemeulen

Totaal geen reactie op mijn vraag om terug te bellen. Klacht ingediend, ook niks op gehoord.

Rollator is goed.

Btec

Heel slecht wacht al 4 weken op de afhandeling van de bestelling minimaal 6 keer gebeld naar het sirvice nummer.
Komt de rollator maar geen stok. Daar weer achteraan gebeld . Tot op heden niks opgelost. Niet teruggebeld. Geen mailtje.
Kortom, begin niet aan een bestelling op deze site ze moeten zich echt verbeteren hierin.

Gerard Pronk

Het leveren van onderdelen leek uit te lopen op een drama maar de RollatorShop heeft me positief verrast. De RollatorShop heeft de benodigde onderdelen spontaan kosteloos opgestuurd en hierdoor... Het leveren van onderdelen leek uit te lopen op een drama maar de RollatorShop heeft me positief verrast. De RollatorShop heeft de benodigde onderdelen spontaan kosteloos opgestuurd en hierdoor kunnen m’n ouders weer gebruik maken van hun rollator. Super service!

Vriendelijk, inlevingsvermogen, kennis van het product en service gericht.

Liesbeth Schoonbeek

Duidelijke uitleg en snelle levering