Bestelling is snel binnen, alleen jammer dat ik op internet filmpje moest zoeken hoe ik zoiets (rolluikopwinder) moest bevestigen. dus een gebruiksaanwijzing zou prettig geweest zijn.
Carina
Super deskundig en geduldig geholpen door een medewerker bij het instellen van een nieuwe handzender op een bestaand rolluik! Bedankt voor het geduld en de oplossingsgerichte benadering! Een pluim...Super deskundig en geduldig geholpen door een medewerker bij het instellen van een nieuwe handzender op een bestaand rolluik! Bedankt voor het geduld en de oplossingsgerichte benadering! Een pluim voor de medewerker die mij persoonlijk geholpen heeft. Jullie zijn mijn adres voor nu en in de toekomst
Leo
Dit was mijn eerste bestelling en die is zonder problemen verlopen , ik werd zelf door de chauffeur erop attent gemaakt dat ik een product dat er normaal bij hoort niet had besteld , maar dat is...Dit was mijn eerste bestelling en die is zonder problemen verlopen , ik werd zelf door de chauffeur erop attent gemaakt dat ik een product dat er normaal bij hoort niet had besteld , maar dat is mij bij de bestelling niet gelukt zodoende , maar heel attent van de chauffeur mijn complimenten met zulk personeel groetjes van een tevreden klant
Mevrouw
Ik had verkeerde handzenders van somfy besteld,dat bleken de verkeerde te zijn en na een telefoontje,kon ik ze terugsturen en nu het mooiste van dit verhaal,de goeie handzenders waren een stuk...Ik had verkeerde handzenders van somfy besteld,dat bleken de verkeerde te zijn en na een telefoontje,kon ik ze terugsturen en nu het mooiste van dit verhaal,de goeie handzenders waren een stuk duurder,maar werden opgestuurd,geruild,ZONDER bijbetaling, ik wens dat het bedrijf nog lang doorgaat,groet sla cars
Rob
Snelle levering. Verkeerde schakelaar was geleverd, standaard ipv Somfy. Een mailtje en volgende dag werd de juiste bezorgd! Prima service dus,
Leo
Een goede en vlotte service
Berry
Alle losse onderdelen t.b.v. rolluik gevonden en bij onduidelijkheid prettig telefonisch te woord gestaan en geholpen. Zal voortaan zeker een beroep doen op rolluikentekoop bij storingen en/of...Alle losse onderdelen t.b.v. rolluik gevonden en bij onduidelijkheid prettig telefonisch te woord gestaan en geholpen. Zal voortaan zeker een beroep doen op rolluikentekoop bij storingen en/of gebreken. BEDANKT
Paquay
Zeker aan te raden
G
Op zondag via Internet bestelling geplaatst,en op vrijdag werd mijn rolluik al geleverd Door een vriendelijke medewerker van Verano, heel fijn kon dus op zaterdag al gehangen worden. Dus binnen een...Op zondag via Internet bestelling geplaatst,en op vrijdag werd mijn rolluik al geleverd Door een vriendelijke medewerker van Verano, heel fijn kon dus op zaterdag al gehangen worden. Dus binnen een week geregeld. Super.
C.M.
Zou zeker vrienden/familie Rolluikentekoop aanbevelen. Wel een kleine beschrijving hoe te monteren bij de aflevering toevoegen; zeker als men voor de 1e keer bij Rolluikentekoop heeft besteld.