Duidelijke communicatie

Ik werd de dag nadat ik mijn bestelling had ingevoerd direct gebeld.
De steiger is dezelfde middag nog geleverd.
Deugdelijk materiaal en ziet er netjes uit.
Ik ben helemaal...
Ik werd de dag nadat ik mijn bestelling had ingevoerd direct gebeld.
De steiger is dezelfde middag nog geleverd.
Deugdelijk materiaal en ziet er netjes uit.
Ik ben helemaal tevreden. JS

Broeders Schilderwerken

Goede service

Vorig jaar mijn eerste rolsteiger via rolsteiger.net aangeschaft. Vanwege mijn tevredenheid heb ik vandaag mijn steiger via dit bedrijf uitgebreid. De goede communicatie is voor mij de voornaamste... Vorig jaar mijn eerste rolsteiger via rolsteiger.net aangeschaft. Vanwege mijn tevredenheid heb ik vandaag mijn steiger via dit bedrijf uitgebreid. De goede communicatie is voor mij de voornaamste reden om dit bedrijf als vaste steigerleverancier aan te houden.

Noord West gevelrenovatie

Rolsteiger.net heeft echt verstand van zaken, mensen uit de praktijk, en dat werkt gewoon goed

Ik ben al jaren vaste klant van DVLvanLoon. Het steigermateriaal van ASC is gewoon het beste. Wij hebben ook wel andere merken gebruikt, op de lange termijn merk je gewoon het verschil. De schoren... Ik ben al jaren vaste klant van DVLvanLoon. Het steigermateriaal van ASC is gewoon het beste. Wij hebben ook wel andere merken gebruikt, op de lange termijn merk je gewoon het verschil. De schoren blijven klikken , de verbindingen met de frames klemmen niet. De schoren van ASC zijn gelast, wij hebben van andere merken ook geklemde schorren, deze zijn op de lange termijn veel zwakker. Kortom: top kwaliteit ! en hardwerkende mensen bij DVLvanLoon

Slyone

Snelle levering van mijn ladder, ik had met spoed de ladder nodig en had hem de volgende dag al in huis, top, goede prijs en kwaliteit

Rolsteiger voor particulier

Goed advies gekregen. Netjes thuis bezorgd en bij levering mogen betalen. Licht van gewicht en makkelijk op te bouwen.

Schildersbedrijf M. de Groot

Top

Goede service en komt z'n afspelen na

D. van der Meer Restauratie

Zeer goed kwaliteit, snelle levering en een vriendelijke service.

Goede kwalitatieve producten tegen een hele scherpe prijs.

R.M. Visscher

Accurate levering

Nemen altijd telefonisch contact op en werken de bestelling op tijd en perfect af. Aanrader voor topkwaliteit rolsteigers.

Reactie Rolsteiger.net:

bedankt voor uw mooie referentie. We doen ook erg ons best voor onze klanten

Huren rolsteiger

Snelle levering en duidelijke afspraken