Green energy

Alles ging vlekkeloos.netjes thuisbezorgen.niks om aan te merken.

Komen alle afspraken na

Klusbedrijf Eeken

Prima service...vlot geleverd...chauffeur heeft netjes contact.met mij gehouden toen het iets later werd dan verwacht.

Johan H

Leuke website, ook goed behandeld door de telefoon. snelle levering, kortom tot zover gaat het prima. helaas wordt bij het invoeren van de bestelling bij het bedrag (excl. BTW) € 25,00 korting... Leuke website, ook goed behandeld door de telefoon. snelle levering, kortom tot zover gaat het prima. helaas wordt bij het invoeren van de bestelling bij het bedrag (excl. BTW) € 25,00 korting toegepast. hierdoor kwam ik onder de € 250,00 exl.BTW en moest ik € 35,00 bezorgkosten betalen. na telefonisch contact is de korting NIET toegepast. ik had graag gezien dat u hierin wat coulanter was geweest en de korting ná het totaal bedrag had toegepast of zo als ik had voorgesteld gratis een accessoir erbij had geleverd. nu staat op de website een korting die ik dus niet heb ontvangen, jammer!

Edgar

Bij diverse bedrijven offertes voor dezelfde rolsteiger opgevraagd. Frank had hier ivm combinatielevering een nette prijs. Daarnaast vind ik de overzichtelijke website en de klantgerichtheid die de... Bij diverse bedrijven offertes voor dezelfde rolsteiger opgevraagd. Frank had hier ivm combinatielevering een nette prijs. Daarnaast vind ik de overzichtelijke website en de klantgerichtheid die de website ademt een pluspunt. Bij de levering was er met de wielen iets niet helemaal correct verlopen, maar dat is na wat communicatie perfect opgelost voor beide partijen. Dus ik ben blij met mijn rolsteiger en met Rolsteiger.net. Binnenkort nog wat aanvullende items bestellen voor nog meer diversiteit en inzetbaarheid!

overzichtelijke website, scherpe calculaties mogelijk

Loodgietersbedrijf woutersen

Netjes hebben afgeleverd

Mathias Stael

Overzichtelijk site met kwalitatieve en scherp geprijsde producten.
Levering verliep zoals aangegeven.
Onze ladder was enkele maanden na aankoop beschadigd door stormschade.
Na...
Overzichtelijk site met kwalitatieve en scherp geprijsde producten.
Levering verliep zoals aangegeven.
Onze ladder was enkele maanden na aankoop beschadigd door stormschade.
Na vlot online contact via de chat stuurt Frank ons gratis een nieuw onderdeel op ter vervanging.

Klantenservice TOP!! Dikke 10

J .Rook

Top!👍

Goede site,
En snel geleveed!!!

Xpon

Netjes geholpen

Duidelijke communicatie wanneer ze het komen brengen. Ik was zelf niet aanwezig en heb aangegeven waar ze het pakket neer mochten zetten. Ik kreeg netjes een foto doorgestuurd dat het was afgeleverd.

Cassatrans

Bestelling ging lekker vlot.

Keurig bedrijf,houdt je telefonisch netjes op de hoogte over de stand van zaken van je bestelling.
Mooi materieel en goede kwaliteit!!

slieker installatietechniek

Super