Klijn milieutechniek

Online besteld, geen persoonlijk contact gehad.
iets meer duidelijkheid over te te verwachten bezorging zou wel handig zijn i.v.m. beperkte aanwezigheid.

Nette steiger afgeleverd.

Reactie Rolsteiger.net:

Hey Dennis,
Ik heb het even nagekeken, maar we hebben 2 dagen van te voren een mail verstuurd, en onze chauffeur heeft van te voren gebeld.
Misschien niet helemaal goed door gekomen, excuus...
Hey Dennis,
Misschien niet helemaal goed door gekomen, excuus daarvoor !
Groet Frank

Correcte en snelle afhandeling

Vincent

Zeer mooie steiger gekregen, kwaliteit beter dan ik er van had verwacht. Dikke kwaliteit, ook de planken echt stevig en gewoon professioneel. Heb een loodgieters/dakdekkersbedrijf en dit komt gewoon... Zeer mooie steiger gekregen, kwaliteit beter dan ik er van had verwacht. Dikke kwaliteit, ook de planken echt stevig en gewoon professioneel. Heb een loodgieters/dakdekkersbedrijf en dit komt gewoon goed over bij klanten, professionele spullen. Miste een onderdeeltje maar zonder moeilijk te doen ook direct nageleverd. Ben blij dat ik mijn steiger daar heb besteld. Volgende steiger bestel ik ook zeker hier.

Mooie duidelijke website. Nette afhandeling van mijn order. Scherpe prijzen. Gewoon top.

Snelle levering, wel na enig aandringen, zeer correct geleverd en ingeseald, met uiteraard de zeer mooie asc kwaliteit en noviteiten.

prijs kwaliteit verhouding

Waarschijnlijk door grote drukte werd er afgeweken van wat op de website beloofd wordt, echter door goed overleg wederzijds per mail en telefoon kan dat niet als minpunt gezien worden. De chauffeur... Waarschijnlijk door grote drukte werd er afgeweken van wat op de website beloofd wordt, echter door goed overleg wederzijds per mail en telefoon kan dat niet als minpunt gezien worden. De chauffeur belde keurig 'n half uur voor aankomst.
Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen, op de gratis trapladder na dan....

Reactie Rolsteiger.net:

Beste Jack, zoals beloofd is de Twin deck huishoudtrap voor de vrouw onderweg. Volgens mij hadden wij keurig gevraagd of we iets later mochten leveren. Ik hoop dat je veel plezier beleefd aan de... Beste Jack, zoals beloofd is de Twin deck huishoudtrap voor de vrouw onderweg. Volgens mij hadden wij keurig gevraagd of we iets later mochten leveren. Ik hoop dat je veel plezier beleefd aan de gekochte Basic Line rolsteiger.

Richard

Uitstekende ervaring, aanrader

Goede service

Beste Frank,

Bij deze nog even onze gegevens tbv de factuur voor de rolsteiger bok.

ID-Light Installatie techniek
Koolmand 9
1724 BC Oudkarspel
tel:...
Beste Frank,

Bij deze nog even onze gegevens tbv de factuur voor de rolsteiger bok.

ID-Light Installatie techniek
Koolmand 9
1724 BC Oudkarspel
tel: 0226320500

Eerlijk advies

Koen Evers

Super! Snelle levering, professioneel advies en goede spullen tegen scherpe prijs! Geen verkooppraatjes maar oprecht advies, dat zie je niet vaak meer!

Aardige vent, die verkopert.

Ik ben zeer tevreden over Rolsteiger.net. Bij vragen wordt er direct gereageerd en goed geholpen.

Duidelijke website, goed geprijsd en snelle service

Binnen 3 dagen al geleverd en telefoontje vlak voor bezorg moment