Connie's Zorg

Positief, snelle reacties bij vragen.

Rompslomp in een paar woorden

goed werkbaar, en denkt met je mee

Reactie Rompslomp:

Fijn om te horen, bedankt voor deze positieve beoordeling! Groet, team Rompslomp.nl

Ingrid Westen Zorgt

Het is een fijn bedrijf, als je een vraag stelt wordt er ook direct op gereageerd.
Het wordt op de site ook allemaal heel duidelijk omschreven.

Rompslomp in een paar woorden

Een hele fijne bedrijf waar je mooi je administratie bij kan houden.

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor de positieve review! We doen altijd ons best elke gebruiker snel verder te helpen, fijn om te horen dat je alles duidelijk vindt! Groet, team Rompslomp.nl

AguilarSolar

Top zou niet 123 overstappen

Rompslomp in een paar woorden

goed systeem duidelijk en overzichtelijk

Bedankt voor je positieve beoordeling! Groet, team Rompslomp.nl

sigi-zorgt

Makkelijk in gebruik!

Rompslomp in een paar woorden

Fijne software om je uren in bij te houden.

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat je Rompslomp makkelijk in gebruik vindt! Groet, team Rompslomp.nl

Arjan

Voor mijn doel matig

Rompslomp in een paar woorden

Leuke interface, cruciale onderdelen niet werkend zoals verwacht

Reactie Rompslomp:

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Jammer dat bepaalde onderdelen uit onze software niet werken zoals jij dit verwacht. We hebben hier via onze klantenservice ook... Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Jammer dat bepaalde onderdelen uit onze software niet werken zoals jij dit verwacht. We hebben hier via onze klantenservice ook contact over gehad, jouw opmerkingen en feedback worden opgepakt. Groet, team Rompslomp.nl

Smithcomputerdiensten

Duidelijke website

Rompslomp in een paar woorden

Duidelijke website, makkelijk in gebruik.

Reactie Rompslomp:

Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. We zijn blij dat je onze software zo makkelijk in gebruikt vindt.
Groet, team Rompslomp.nl

KIEM B.V.

Rompslomp heeft mij een prima en eenvoudig btw bedienen applicatie geleverd waar ik erg gelukkig mee ben

Rompslomp in een paar woorden

Snel, eenvoudig, precies wat ik nodig heb

Reactie Rompslomp:

Fijn om te horen, daar doen we het voor :)
Dank je wel voor de positieve beoordeling.
Groet, team Rompslomp.nl

Aafjes

Slechte ervaring

Rompslomp in een paar woorden

Geen klantvriendelijk bedrijf. Helpen je niet goed.

Reactie Rompslomp:

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om hier een review te plaatsen. Je geeft aan dat je ons bedrijf niet klantvriendelijk vindt en je niet goed bent geholpen. Hopelijk is deze review niet... Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om hier een review te plaatsen. Je geeft aan dat je ons bedrijf niet klantvriendelijk vindt en je niet goed bent geholpen. Hopelijk is deze review niet helemaal passend? Volgens onze gegevens hebben we je direct geholpen nadat je ons een bericht gestuurd hebt. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en je proefaccount is op jouw verzoek ook direct verwijderd door ons. Groet, team Rompslomp

haarmanplein

No nonsensence

Rompslomp in een paar woorden

heel eenvoudig, kind kan de was doen

Reactie Rompslomp:

Daar doen we het voor :-) Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groet, team Rompslomp.nl

Marmelo

Prettige samenwerking omdat ik prima ondersteuning krijg op mijn vragen!

servicegericht

Reactie Rompslomp:

Fijn om te horen, dank voor de positieve beoordeling! Groet, team Rompslomp.nl