van der Molen Vertalingen

Rompslomp is makkelijk mee te werken en is goedkoop! Alles loopt altijd goed met het verzenden van de facturen.

Rompslomp in een paar woorden

Super! kwaliteit en eenvouodig mee te werken. Zou geen ander factuurprogramma meer willen.

Reactie Rompslomp:

Fijn om te horen dat je zo prettig met Rompslomp werkt! Bedankt voor de positieve review die daar uit is voortgekomen :-) Groet, team Rompslomp.nl

13Metaal

Jofel!

makkelijk, overzichtelijk en duidelijk

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor deze mooie review, dat waarderen we! Groet, team Rompslomp.nl

eeuwens holding

Helder

easy

Top! Dankjewel voor deze mooie review. Groet, team Rompslomp.nl

Klussenbedrijf GH van der Pas

Net bedrijf, je heb de eerst, maand als proef zonder dat je ergens aan vast zit.

Netjes, overzichtelijke, sterk programma

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat de proefperiode je is bevallen! Groet, team Rompslomp.nl

B-Deseyened

Eerst maand getest... wat een mogelijkheden. Geweldig

Rompslomp in een paar woorden

Rompslomp is een superfijn programma voor personen die niks met boekhouden hebben!!!

Reactie Rompslomp:

Wat goed om te horen dat je eerste testmaand zo is bevallen! Bedankt voor deze positieve review. Groet, team Rompslomp.nl

Imke de Feber

Tot nu toe erg behulpzaam en tijd(en dus geld)besparend. Blij mee!

Helder, overzichtelijk, actiegericht

Reactie Rompslomp:

Wat fijn om te horen, bedankt voor deze mooie review :-) Groet! Team Rompslomp.nl

Veenkade

Mooie structuur, slimme functies, redelijk goed te bedienen door iemand die dat nog nooit gedaan heeft.
Jammer dat alle benodigde extra functies los bijgekocht moeten worden. Niet erg netjes vind ik.

Rompslomp in een paar woorden

Prima basis systeem voor de administratie van een ZZP er

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je review en feedback! 2,5 sterren is in onze ogen helaas wel onvoldoende :-( Zijn de kosten voor de add-ons de reden geweest voor de beoordeling? Het klopt inderdaad dat wij voor de... Bedankt voor je review en feedback! 2,5 sterren is in onze ogen helaas wel onvoldoende :-( Zijn de kosten voor de add-ons de reden geweest voor de beoordeling? Het klopt inderdaad dat wij voor de add-on bankkoppeling en scan&herken extra kosten in rekening brengen. Dit is omdat wij voor deze twee functionaliteiten samenwerken met My Ponto en Klippa, die het gebruik van de functie bij ons in rekening brengen. Op deze manier berekenen we de kosten voor de add-ons door. Los van deze twee add-ons, zitten alle functionaliteiten zoals beschreven op https://rompslomp.nl/tarieven inbegrepen in de abonnementen. Ook zonder deze add-ons kan je volledig gebruik maken van ons programma uiteraard! De toevoeging van de add-on is een extraatje die het je net wat makkelijker kan maken zodat je nog minder tijd kwijt bent.
Desondanks bedankt voor het mooie compliment over onze software! We zullen je feedback m.b.t. de add-ons meenemen. Groet, team Rompslomp.nl

QuickSolid B.V.

Nog geen contact of ondersteuning nodig gehad

Rompslomp in een paar woorden

Prachtig programma, eenvoudiger kan niet. Ook de app en dat is niet overal zo.

Reactie Rompslomp:

Positief om te horen dat je er zelf uit komt! Maar mocht je ons toch nodig hebben, dan weet je ons te vinden :-) Bedankt voor de positieve review. Groet, team Rompslomp.nl

LOFT STUDIO DELFT

Fijne online omgeving voor mijn administratie. Vooral het werken met mijn team hierin gaat supergoed.

Rompslomp in een paar woorden

Efficient, makkelijk en duidelijk.

Reactie Rompslomp:

Wat fijn om te horen dat je ook met je team goed in Rompslomp werkt! Bedankt voor de mooie review. Groet, team Rompslomp.nl

Hartog Inhuis

Makkelijk te gebruiken platform, goede communicatie.

Overzichtelijk, symphatiek.

Reactie Rompslomp:

Fijn om te horen, bedankt voor deze positieve review! Groet, team Rompslomp.nl