Dogansay Meubel Montage Service

Ik zat eerst bij E-Boekhouden en wat was dat ingewikkeld zeg! Dus ik had even gekeken. Via google en ja hoor ROMPSLOMP kwam naar voren en wat denk je even een gratis account gemaakt en knallen maar!... Ik zat eerst bij E-Boekhouden en wat was dat ingewikkeld zeg! Dus ik had even gekeken. Via google en ja hoor ROMPSLOMP kwam naar voren en wat denk je even een gratis account gemaakt en knallen maar! Eerst even een paar test factuurtjes maken en dan toch even een Definitieve versturen maar dan in proforma dus alles was zo snel en netjes want je hebt alles in je eigen handen welke tekst dikte logo noem maar op. Eerste factuur ging even fout dus wat denk je? Even een credit factuurtje maken en ziezo terug geboekt en alles is weer rechtgezet! Dus een hele tekst getypt maar in een paar woorden kan ik al zeggen! JONGENS EN DAMES VAN ROMPSLOMP jullie zijn echt super goed bezig en nog iets! Jullie support is ook razensnel bijna geen wachtttijd lekker bezig!

Netjes, Duidelijk, Geweldige Service

Reactie Rompslomp:

Wauw wat een mooie beoordeling! We vinden het erg fijn om te horen dat je zo prettig met ons programma werkt en dat het je bevalt :-) We helpen graag als je ergens niet uit komt. Bedankt voor deze... Wauw wat een mooie beoordeling! We vinden het erg fijn om te horen dat je zo prettig met ons programma werkt en dat het je bevalt :-) We helpen graag als je ergens niet uit komt. Bedankt voor deze review! Groet, team Rompslomp.nl

SNN Management

Geweldige app

Heel handig en gebruiksvriendelijk

Reactie Rompslomp:

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je positieve review :-) Groet, team Rompslomp.nl

de Lange Support

De software is heel eenvoudig en facturen is prima

eenvoudig en professioneel

Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groet, team Rompslomp.nl

Heytech Zwembadentechniek

Rompslomp in een paar woorden

goed en eenvoudig mee te werken.

Dankjewel! Groet, team Rompslomp.nl

loodgier en dakdekker

Ik ben er niet te vreden over je woord er gewoon uit gegooit als je wilt verstuuren dan moet je weer op nieuw in loggen en dat gaat niet dus moet je alles weer op nieuw doen

ze reageeren nijna niet

Reactie Rompslomp:

Wat vervelend om te horen dat het niet lukt met versturen en inloggen. Ik zie dat we meerdere malen via de chat contact hebben gehad. We hebben je geprobeerd te helpen door erachter te komen wat... Wat vervelend om te horen dat het niet lukt met versturen en inloggen. Ik zie dat we meerdere malen via de chat contact hebben gehad. We hebben je geprobeerd te helpen door erachter te komen wat exact het probleem is met het inloggen en versturen, helaas hebben we niet hele duidelijke terugkoppelingen van je gehad waarmee we het probleem kunnen ondervangen. We gaan contact met je opnemen via de e-mail en hopen dan beter in contact met je te komen dan via de chat. Uiteraard helpen we je graag om dit issue op te lossen! Groet, team Rompslomp.nl

Chris de Boer Event Catering

Mijn ervaring met Rompslop is uiterst positief. Zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen en vragen. Helaas kon ik geen gebruik maken van Rompslomp omdat ik mijn facturen niet in het juiste... Mijn ervaring met Rompslop is uiterst positief. Zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen en vragen. Helaas kon ik geen gebruik maken van Rompslomp omdat ik mijn facturen niet in het juiste formaat kon aanleveren. Remco van Rompslop kwam met een aantal suggesties om mijn facturen te configureren naar een ander formaat maar door mijn gebrekkige kennis van deze materie bleek dat Rompslomp voor mijn boekhouding niet geschikt. Eén mailtje naar Remco en het reeds betaalde abonnementsgeld werd dezelfde dag teruggestort. Een 5 sterren bedrijf.

Rompslomp in een paar woorden

Super correct en behulpzaam bedrijf.

Reactie Rompslomp:

Dag Chris, bedankt voor je review ondanks dat je geen Rompslomp gebruiker bent gebleven ;-) Wel erg fijn om te horen dat je te spreken bent over onze verleende service met in het bijzonder onze... Dag Chris, bedankt voor je review ondanks dat je geen Rompslomp gebruiker bent gebleven ;-) Wel erg fijn om te horen dat je te spreken bent over onze verleende service met in het bijzonder onze support-collega Remco! We zorgen dat je woorden bij hem terecht komen. Nogmaals dank! Groet, team Rompslomp.nl.

mts Meems

Te weinig ervaring doe hier niet zoveel mee

eenvoudig met verwerken

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je review, ondanks dat je het niet zoveel gebruikt. Is daar een specifieke reden voor? We helpen je graag verder op weg als je ergens niet uit komt. Neem daarvoor gerust contact op met... Bedankt voor je review, ondanks dat je het niet zoveel gebruikt. Is daar een specifieke reden voor? We helpen je graag verder op weg als je ergens niet uit komt. Neem daarvoor gerust contact op met support@rompslomp.nl. Groet, team Rompslomp.nl

Dream Team Academy

Helemaal top. Ik gebruik het voor de administratie van een voetbalschool. Moet wel zeggen dat ik een boekhoudkundige achtergrond heb waardoor het, denk ik, voor mij makkelijker was om de... Helemaal top. Ik gebruik het voor de administratie van een voetbalschool. Moet wel zeggen dat ik een boekhoudkundige achtergrond heb waardoor het, denk ik, voor mij makkelijker was om de administratie (grootboekrekeningen ed.) in te richten dan voor iemand die hier geen ervaring mee heeft. Maar ik vermeld er ook meteen bij dat hulp van Rompslomp om de hoek is en dat werkt heel prettig!

Een heel eenvoudig facturen/boekhoudsysteem

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je positieve review! We weten uit ervaring dat kennis van boekhouden zeker een pre is, op support hopen we ook de gebruikers die iets minder weten van boekhouden zo goed mogelijk verder... Bedankt voor je positieve review! We weten uit ervaring dat kennis van boekhouden zeker een pre is, op support hopen we ook de gebruikers die iets minder weten van boekhouden zo goed mogelijk verder te helpen. Bedankt voor je mooie woorden, blij om te horen dat het je bevalt! :-D Groet, team Rompslomp.nl

Davidrademaker

Super! Goede communicatie en niet duur voor het programma

Rompslomp in een paar woorden

Overzichtelijk, niet duur voor wat je krijgt

Reactie Rompslomp:

Super dat je zo te spreken bent over onze communicatie! Daar doen we het voor, bedankt voor je positieve review! Groet, team Rompslomp.nl

Klusbedrijf Chris Bosman

Erg gebruiksvriendelijk

Handig en goedkoop

Reactie Rompslomp:

Top dat je ons platform zo gebruiksvriendelijk vindt! Bedankt voor je positieve review! Groet, team Rompslomp.nl