TC&I consultancy en interimmanagement

Prima eenvoudig te hanteren software . Bij vragen wordt behulpzaam gereageerd .

Rompslomp in een paar woorden

Voor eenmanszaak meer dan voldoende

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je positieve review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Groet, team Rompslomp.nl

Miniloonwerk Wedde

Super gemakkelijk

Rompslomp in een paar woorden

zit zo mooi en gemakkelijk inelkaar

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je ons programma zo makkelijk vindt werken! Met vriendelijke groet, team Rompslomp.nl

B.Jansen

Geachte ik moet zeggen dat ik aan dit soort beoordelingen niet mee doet ik vindt het zeer kinderlijk en ook niet nodig en zie ook de toegevoegde waarde en niet van in

Rompslomp in een paar woorden

Gewoon een prima factuur en calculatie progamma ben er zeer tevreden over en werkt zeer prettig

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je review, ondanks dat je er niet graag aan meedoet :-) We zijn toch erg blij dat je tevreden bent en ons goed beoordeeld. Dankjewel! Groet, Team Rompslomp.nl

Reijckers

Gedegen en snelle klantenservice

Rompslomp in een paar woorden

Buitengewoon goed pakket, zeer gebruiksvriendelijk.

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je positieve review, dat wordt gewaardeerd! Met vriendelijke groet, team Rompslomp.nl

Joëlle Bakhuis - Praktijk de horizon

Superhandige app voor mijn bedrijfsadministratie. Ik werk er een paar jaar met veel plezier mee. Doordat klanten met ideal kunnen betalen betalen ze veel sneller en hoef ik er niet achter aan. De... Superhandige app voor mijn bedrijfsadministratie. Ik werk er een paar jaar met veel plezier mee. Doordat klanten met ideal kunnen betalen betalen ze veel sneller en hoef ik er niet achter aan. De betalingen worden automatisch verwerkt in de administratie; handig! De klantenservice is top.

handig, persoonlijk, goedkoop

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je positieve feedback, fijn om te horen dat het goed bevalt daar worden wij heel erg blij van :-) Met vriendelijke groet, team Rompslomp.nl

GriendGlas

Hele positieve ervaringen. Programma is zeer duidelijk. En als er vragen zijn worden deze snel en duidelijk beantwoord. Het enige wat ik zou willen dat het mogelijk is aanmaningen te sturen zonder... Hele positieve ervaringen. Programma is zeer duidelijk. En als er vragen zijn worden deze snel en duidelijk beantwoord. Het enige wat ik zou willen dat het mogelijk is aanmaningen te sturen zonder dat de oorspronkelijke factuur via e-mail verstuurd is.

Rompslomp in een paar woorden

Zeer duidelijk en makkelijk programma

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je review en goed dat je aangeeft wat je nog als wens hebt. We horen graag waar onze gebruikers behoefte aan hebben. En wat fijn om te horen dat je hele positieve ervaringen met... Bedankt voor je review en goed dat je aangeeft wat je nog als wens hebt. We horen graag waar onze gebruikers behoefte aan hebben. En wat fijn om te horen dat je hele positieve ervaringen met Rompslomp hebt. Daar doen we het voor ;) Groet! Team Rompslomp.nl

jf gauri

Simpel duidelijk down to earth geen moeilijke boekhouderstaal

Rompslomp in een paar woorden

verademing, simpel toegankelijk ondernemer vriendelijk

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je Rompslomp simpel toegankelijk vindt en we geen moeilijke boekhouders-taal gebruiken. Groet! Team Rompslomp.nl

Kim Holland productions bv

Prima software!

Rompslomp in een paar woorden

goed met de ondernemer meegedacht

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je review. Goed dat je onze software prima vindt en het gevoel hebt dat we met jou als ondernemer meedenken. Daar doen we het voor ;) Groet! Team Rompslomp.nl

De Online Concierge

Ik ben ondernemer en gebruik het voor al mijn administratie.

Rompslomp in een paar woorden

Snelle service en niet voor ieder vraagje een factuur. Wat elders wel het geval is.

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je review, wat fijn dat je zoveel aan onze sevice hebt! Dat horen we graag :) Groet! Team Rompslomp.nl

Anniepannie.nl

Ik heb jaren ontzettend fijn met Rompslomp gewerkt. Het is een handig en goed boekhoudprogramma. Het nadeel voor mij was dat op een gegeven moment mijn IB aangifte te ingewikkeld werd en ik daar... Ik heb jaren ontzettend fijn met Rompslomp gewerkt. Het is een handig en goed boekhoudprogramma. Het nadeel voor mij was dat op een gegeven moment mijn IB aangifte te ingewikkeld werd en ik daar support bij nodig had. Ik ben toen overgestapt naar een boekhoudkantoor dat werkt met een ander (eigen) boekhoudprogramma.

Rompslomp in een paar woorden

Overzicht, inzicht en gebruiksgemak.

Reactie Rompslomp:

Bedankt voor je fijne review! Jammer dat we je nu als gebruiker gaan missen, maar we snappen dat een ingewikkelde IB aangifte een andere aanpak vergt. Leuk dat je altijd een tevreden gebruiker bent... Bedankt voor je fijne review! Jammer dat we je nu als gebruiker gaan missen, maar we snappen dat een ingewikkelde IB aangifte een andere aanpak vergt. Leuk dat je altijd een tevreden gebruiker bent geweest! Groet, team Rompslomp.nl