administratiekantoor Vedder

Prettige samenwerking wat betreft hulp, informatie en vriendelijk advies

Rompslomp in een paar woorden

prijs - kwaliteit verhouding erg hoog

Informatieblad voor Bergharen Hernen Leur "Op de Hoogte"

Zeer gebruiksvriendelijk

Rompslomp in een paar woorden

Gewoon doen en het werkt!!

Michel Jansen

(Bewerkt)

Super eenvoudig boekhouden

Rompslomp in een paar woorden

Ik ben superblij met Rompslomp. Het is zo gemakkelijk! rekeningen versturen, bonnen inboeken en BTW aangeven. En met 1 klik je jaarrekening.
Je kunt het zelf een half jaar proberen, wanneer je...
Je kunt het zelf een half jaar proberen, wanneer je iemand kent die het al gebruikt. En je kent mij, stuur me een dm en ik kan je een link sturen.

Van Delft Media

Erg gebruiksvriendelijk.

Rompslomp in een paar woorden

Helder, overzichtelijk. Snel navigeren.

InRo human capital

Het overzicht is vrij duidelijk, echter de begeleiding houdt niet over. Dat zit hem niet in de helpdesk en de medewerkers, maar het beleid om geen telefonisch contact te willen hebben met klanten.... Het overzicht is vrij duidelijk, echter de begeleiding houdt niet over. Dat zit hem niet in de helpdesk en de medewerkers, maar het beleid om geen telefonisch contact te willen hebben met klanten. Ik blijf, deels ook door mijn onbekendheid met boekhouding, met vragen zitten die ik via mail niet duidelijk krijg. Dat kan allemaal aan mijzelf leggen, echter Rompslomp is juist voor de leek, anders deden de klanten de boekhouding wel op eigen kracht.

Rompslomp in een paar woorden

Duidelijke lay-out, goede managementtool. Geen begeleiding op maat. Breakeven van het gebruik ligt nu echt jaren vooruit, omdat ik vele uren heb moeten besteden om e.e.a. te kunnen gebruiken in de... Duidelijke lay-out, goede managementtool. Geen begeleiding op maat. Breakeven van het gebruik ligt nu echt jaren vooruit, omdat ik vele uren heb moeten besteden om e.e.a. te kunnen gebruiken in de praktijk.

Reactie Rompslomp:

Goedendag, bedankt voor je review! Ik begrijp dat je review gebaseerd is op het feit dat wij niet telefonisch bereikbaar zijn. Het is mogelijk een terugbelverzoek in te dienen (wij hanteren vaste... Goedendag, bedankt voor je review! Ik begrijp dat je review gebaseerd is op het feit dat wij niet telefonisch bereikbaar zijn. Het is mogelijk een terugbelverzoek in te dienen (wij hanteren vaste terugbelmomenten) en tevens geven wij tegenwoordig webinars, om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen met hun boekhouding in Rompslomp. Zo proberen we elke gebruiker zo goed en snel mogelijk te assisteren en helpen met de boekhouding. We waarderen je feedback en zullen dit meenemen in onze ontwikkelingen. Groet, Team Rompslomp.nl

De Vliegende Cameraman

Als startende ZZPer erg een vliegende start gemaakt met Rompslopmp!

Rompslomp in een paar woorden

Snel, duidelijk, simpel, stap-voor-stap, modern, all-in-one

Lift4u

Lift4u

EA Timmer

Overzichtelijk en veel gebruiksgemak

Gebruiksvriendelijk en prijsgunstig

Security Support Center B.V

Na eerst een proefperiode de volledige administratie van ons bedrijf overgezet in Rompslomp. De aanloop problemen die we hadden zijn snel en vakkundig opgelost.

Rompslomp in een paar woorden

Overzichtelijk, eenvoudig beheer en goede ondersteuning

M. Spekreijse

Supermakkelijk boekhoudsysteem. Meeste werkt geheel intuïtief en je behoud makkelijk het overzicht.

Makkelijk. Overzichtelijk. Goede prijs/ kwaliteit verhouding