Van es afbouw

Top

Rompslomp in een paar woorden

Veel mogelijkheden voorheen normaal bedrag.

The Cozy Kitchen

Erg blij dat ik voor Rompslomp heb gekozen. Het pakket werkt erg makkelijk, ook zonder administratieve ervaring. Naast het verwerken van de financiële administratie biedt dit pakket ook de... Erg blij dat ik voor Rompslomp heb gekozen. Het pakket werkt erg makkelijk, ook zonder administratieve ervaring. Naast het verwerken van de financiële administratie biedt dit pakket ook de mogelijkheid om urenregistratie en voorraad bij te houden en offertes en facturen te versturen. Heel compleet dus! Daarnaast is de support ook nog eens top!

Gebruiksvriendelijk en compleet

Horizon Retail Consultancy

App en website werken goed. Alles is overzichtelijk en werkt intuïtief

Snel, overzichtelijk, intuïtief

Jeff Benink

Gebruik Rompslomp voor mijn onderneming als therapeut.

Rompslomp in een paar woorden

Werkt makkelijk maar sommige dingen blijven lastig, maar dat is meer de learningcurve

RR-Webdesign

Eenvoudig managen van je boekhouding

Eenvoudig, compleet, overzichtelijk

schinkodienstverlening@outlook.com

Zeer goed. Ondanks dat door de corona ik niet in staat was om een lidmaatschap te regelen stonden al mijn gegevens nog online toen ik daar na 2 maanden wel tijd voor had

Rompslomp in een paar woorden

eenvoudig, overzichtelijk, makkelijk te bedienen

neeleman

Goed bedrijf

Rompslomp in een paar woorden

best lastig te begrijpen hoe het werkt

Reactie Rompslomp:

Goedendag, wij begrijpen dat het instellen van je boekhouding in het begin wat lastig kan zijn! We willen je hier dan ook graag bij helpen/assisteren. We hebben je hier zojuist een e-mail over... Goedendag, wij begrijpen dat het instellen van je boekhouding in het begin wat lastig kan zijn! We willen je hier dan ook graag bij helpen/assisteren. We hebben je hier zojuist een e-mail over gestuurd. We hopen van je te horen zodat we je kunnen helpen!

Johnny &Jeichien on Tour

Mooi en makkelijk

Rompslomp in een paar woorden

Nog niet met iemand gecommuniceerd.

Een Dijk van een tandarts

Een fijne site met een overzichtelijk format. Heel fijn dat je al je bonnetjes kan uploaden en koppelen aan je uitgaven. Wel onhandig dat je deze dingen niet kan wijzigen in de app.

Rompslomp in een paar woorden

Makkelijk en overzichtelijk in gebruik

tkm-cleaning

Fijn bedrijf wat ook goed uitleg geeft via de telefoon en natuurlijk vriendelijk mensen

net en leuk bedrijf