Voll Schoonmaak

Wet ik niet

heleen wijkhuijs cleaningservice spik en span

In het begin had ik wat moeite helaas gaat de support via de mail telefonisch of via chat kan je toch beter uitleggen wat je bedoelt dat vind ik wel een minpunt Nu gaat alles perfect en ben tevreden

Rompslomp in een paar woorden

als je het eenmaal doorhebt neemt rompslomp veel werk uit handen factureren gaat heel snel

TuinierStudent en tuinmannen

Super goed en handig!

Rompslomp in een paar woorden

Voorheen was het op de laptop uren lang zitten bezig met offertes en facturen. Sinds ik rompslomp gebruik is er een wereld voor mij open gegaan en heb ik binnen een mum van tijd klaar met mijn... Voorheen was het op de laptop uren lang zitten bezig met offertes en facturen. Sinds ik rompslomp gebruik is er een wereld voor mij open gegaan en heb ik binnen een mum van tijd klaar met mijn administratie!

N. van Hal

Rompslomp in een paar woorden

Ondersteuning is goed en programma werkt heel goed

Visserij doorbos

Lekker simpel

Rompslomp in een paar woorden

Erg gemakkelijk hoef niks meer uit te rekenen

Agrarische dienstverlening Siegerswoude

Super goed!

Eenvoudig overzichtelijk

Hulzinga handel en dienstverlening

gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Heel fijn!

Rompslomp in een paar woorden

Duidelijk, helder en handig in gebruik

Duizendpoot Facility Services

Begin net, dus weinig ervaring, maar tot zover voor een leek, goed te volgen, hoop dus dat dit zo simpel blijft en het zijn werk doet.........

Rompslomp in een paar woorden

Goed begin, vraag mij in een paar maanden nogmaals.

Reactie Rompslomp:

Goedendag! Bedankt voor je review. Een score van 4/10 is voor ons echt een onvoldoende en wij zouden graag willen weten welke verbeteringen je ziet om ervoor te zorgen dat je ons een mooie voldoende... Goedendag! Bedankt voor je review. Een score van 4/10 is voor ons echt een onvoldoende en wij zouden graag willen weten welke verbeteringen je ziet om ervoor te zorgen dat je ons een mooie voldoende toekent :-) We hebben je hierover gemaild. We hopen van je te horen!

Miro Tuinen

Fijn