NatuurlijkDoetie.nl

Ik denk dat ik nog niet alles van Rompslomp gebruik, maar tot nu toe vind ik het fijn en overzichtelijk goed werkend online product.

DJ Streetwise

Super! Makkelijk, gebruiksvriendelijk, goedkoop, helemaal top.

Rompslomp in een paar woorden

Super! Makkelijk, gebruiksvriendelijk, goedkoop, helemaal top.

heselhaus autoservice

Super ik vind het makkelijk en handig

geweldig

Poets bedrijf liesbeth

Gewoon super

Top

Online45

Ben als zzp’er super blij met dit programma! Werkt echt heel makkelijk, ook btw aangifte etc.

Rompslomp in een paar woorden

Heel compleet en laagdrempelig! Ben m’n eigen boekhouder?

AA van der Hoek ICT

De service is uitstekend, net als de handleiding. Proefperiode eigenlijk niet opgebruikt, kon er meteen mee uit de voeten.

Rompslomp in een paar woorden

Alles is aanwezig voor een simpel te onderhouden boekhouding. Inlezen facturen, koppeling met bank, en ook het multiplatform format is een aanrader. On the go op mobiel een factuur aanpassen. Weelde.

Web By Pep

Erg fijn programma. Werknemers reageren ook heel netjes

Goed bedrijf

Paul Brussaard Management BV

Boekhouden en factureren wordt weer leuk met Rompslomp. Zo kan ik me richten op andere zaken.

Rompslomp in een paar woorden

Facturatiesysteem, zeer gebruikersvriendelijk. ik ben er als ondernemer heel blij mee.

Consulting & Trading Company

Geweldige support en zeer goed programma ik ben erg tevreden. Alleen als ik tegen zaken relaties vertel dat mijn boekhoud programma Romslomp heet begint men meewarig te lachen. Dus de naam is niet... Geweldige support en zeer goed programma ik ben erg tevreden. Alleen als ik tegen zaken relaties vertel dat mijn boekhoud programma Romslomp heet begint men meewarig te lachen. Dus de naam is niet zo sterk, wat wel is,je vergeet de naam niet zo snel

Rompslomp in een paar woorden

Zonder bugs, dus direct werken zonder problemen, en alles wijst zich vanzelf.

Mapiko

Top