Deborah

Hele positieve ervaring gehad met dit bedrijf! Ik heb hier een backpack besteld, maar in de verkeerde maat. En er zat nogal al een tijdsdruk achter met het retourneren, omdat ik binnenkort vertrek.... Hele positieve ervaring gehad met dit bedrijf! Ik heb hier een backpack besteld, maar in de verkeerde maat. En er zat nogal al een tijdsdruk achter met het retourneren, omdat ik binnenkort vertrek. Maar ze hebben supersnel gehandeld en aan de telefoon werd ik uiterst vriendelijk te woord gestaan. Is mijn reis toch nog gered :)

Petra

(Bewerkt)

Jas besteld via Internet. Geretourneerd in de winkel en het bedrag zou terug gestort worden op de rekening. Als ik precies een week later bel om te informeren waar mijn geld blijft, wordt er beloofd... Jas besteld via Internet. Geretourneerd in de winkel en het bedrag zou terug gestort worden op de rekening. Als ik precies een week later bel om te informeren waar mijn geld blijft, wordt er beloofd dat het nagekeken wordt en dat ik per e-mail geïnformeerd wordt. Als ik per e-mail niets ontvang stuur ik zelf nog maar eens een mailtje. Als antwoord krijg ik dat door personeelstekort e.e.a. is blijven liggen en dat het bedrag terug gestort wordt. Een paar dagen later staat het geld inderdaad op mijn rekening.

Snelle reactie op vragen per e-mail voorafgaand aan de bestelling. Snelle levering.

J de graaf

(Bewerkt)

Snel met oplossingen . Super

Nicole & Ronald

Columbia Women's Alpine Escape Jacket Gekocht. Super winkel en een super service?? Een dikke 10. Er werd de tijd genomen, diverse modellen en merken kwamen er aan te pas. Uiteindelijk voor de... Columbia Women's Alpine Escape Jacket Gekocht. Super winkel en een super service?? Een dikke 10. Er werd de tijd genomen, diverse modellen en merken kwamen er aan te pas. Uiteindelijk voor de Columbia gegaan. En een hele goede prijs (30% korting) daar word ik nu vrolijk van. Ik ben op de kou voorbereid hij is heerlijk warm en dat zocht ik?? Bedankt en we komen zeker terug.

Al jaren vaste klant in de winkel niet via de website. Service en top informatie.
Het team neemt de tijd voor elke klant. Zelfs als je niets koopt.

Kennis van de producten. Mooie winkel.

Hele goede service! Na de bestelling gebeld voor een andere kleur, dat was geen probleem en de volgende dag het goede product in huis. ?

Hele goede service!

Reactie Ronaldadventureshop.nl:

Bedankt voor de positieve feedback. Veel wandelplezier met de nieuwe trekkingstokken gewenst!
met vriendelijke groet,
Het Ronald Adventure Shop team

I. Jansen

Bestelde jas werd keurig verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Kleding is geheel conform beschrijving. Keurige service aan de telefoon !

Doen wat ze zeggen

Twee keer wat besteld en dat ging prima, korte levertijd en niet duur.

geen bezorgkosten

Goed, krijg wat ik bestel en op tijd

doet wat beloofd wordt

Jan-Willem

Tas besteld, op een vergelijking site was ronald adventure de goedkoopste

scherpe prijs, super snelle levering