Leny

Snelle levering en hele goede ervaring

Goed te vinden.
Duidelijk website

Chris

Schoenen besteld, maar pasten helaas niet goed. Omgeruild tegen een ander merk. Deze werden uiteindelijk gied geleverd en bevallen prima. Goed geholpen via mail contact.
Retour sturen van...
Retour sturen van eerste bestelling ging minder vlot doordat DHL het adres niet kende....
Maar allemaal goed gekomen.

Goed en vriendelijk contact met deskundig advies via mail. Niet te beroerd om een aantal mailtjes te behandelen en beantwoorden voordat bestelling werd geplaatst.

Martin

Bijzonder positief dat de verkoper uitlegt waarom een prijs op Google shopping niet meer actueel is maar dat er met een code toch nog gebruik gemaakt kan worden van de aanbieding. Top uitleg.

Klantenservice, Prijs, snelheid transparantie

Trijn Swart-Gras

Goes, maar niet correct. Wel geode producten.

Goes product

Tevreden over de snelle afhandeling en bezorging van het product

Snelheid
nette verpakking

Renske Nugter

Heb hier een rugzak (Lowe Alpine Apex 20) besteld, ben er ontzettend blij mee. De levering duurde iets langer dan normaal doordat de kleur die ik wilde niet meer leverbaar was en de Paasdagen. Ik... Heb hier een rugzak (Lowe Alpine Apex 20) besteld, ben er ontzettend blij mee. De levering duurde iets langer dan normaal doordat de kleur die ik wilde niet meer leverbaar was en de Paasdagen. Ik heb kunnen kiezen of ik een andere kleur of andere maat wilde, en koos voor een andere kleur. Al met al snel en goed geholpen, ik zou zeker nog een keer iets bij deze wegschop bestellen.

Teva sandalen besteld via de website. Wordt kort daarna gebeld dat door een menselijke fout de voorraad bij een omruiling niet goed in de computer is bijgewerkt en de door mij bestelde kleur grijs... Teva sandalen besteld via de website. Wordt kort daarna gebeld dat door een menselijke fout de voorraad bij een omruiling niet goed in de computer is bijgewerkt en de door mij bestelde kleur grijs van het voorgaande modeljaar niet geleverd kan worden.
Ik wordt uiterst correct te woord gestaan en krijg het aanbod om tegen dezelfde (verlaagde) prijs een van de courante kleuren geleverd te krijgen. De medewerker kijkt ter plekke of de kleurstelling overeenkomt met de Teva foto's op de website (blijkt een licht kleurverschil in te zitten) en stuurt ze vandaag nog af.
Wat mij betreft een zeer adequate reactie en heel prettige klantenservice!

Snelle en oplossingsgerichte klantenservice.

I. van der Velden

Zoals beloofd werd de north face duffel tas een cadeau voor de verjaardag van mijn kleinzoon bezorgd. De tas was ook nog ingepakt in cadeaupapier. Reactie op mijn e-mails en telefoongesprekken waren... Zoals beloofd werd de north face duffel tas een cadeau voor de verjaardag van mijn kleinzoon bezorgd. De tas was ook nog ingepakt in cadeaupapier. Reactie op mijn e-mails en telefoongesprekken waren uitermate vriendelijk.

Klantvriendelijk.

Marcel

Snel en correct zaken meegedaan

Belde vooraf even of het eea daadwerkelijk op voorraad was en werd vriendelijk te woord gestaan en men liep meteen even naar het magazijn en legde mijn spullen alvast apart. Prettige manier van kopen!

Fred

Snelle levering. volgende dag al in huis. Top!