Johann

De beoordeling betreft een aankoop in de fysieke winkel. Even gebeld of de schoenen die op de website stonden ook daadwerkelijk in mijn maat in de winkel aanwezig waren en dit werd ondanks de... De beoordeling betreft een aankoop in de fysieke winkel. Even gebeld of de schoenen die op de website stonden ook daadwerkelijk in mijn maat in de winkel aanwezig waren en dit werd ondanks de vuurwerk drukte positief beantwoord.

Uitstekende kennis van zaken bij het winkelpersoneel, de betreffende verkoper adviseerde om ook een ander merk schoenen te passen om verschil te voelen. Deze waren uiteraard iets duurder maar net... Uitstekende kennis van zaken bij het winkelpersoneel, de betreffende verkoper adviseerde om ook een ander merk schoenen te passen om verschil te voelen. Deze waren uiteraard iets duurder maar net als het de aangeboden sokken aanbieding is dit een gezonde manier van zaken doen en kan je als klant op wellicht nog beter product laten uitkomen. In mijn geval was dit niet nodig; sokken had ik al en de beoogde schoenen zaten wat mij betreft als gegoten.

filip van hulle

Gewoon een uitstekende winkel. supergoed.

de dag nadien netjes geleverd.

Had een jas besteld die een maatje te groot was en de labeltjes er al af. Werd totaal niet moeilijk over gedaan. Tevens werd er voorgesteld om de nieuwe jas alvast op te sturen op vertoon van het... Had een jas besteld die een maatje te groot was en de labeltjes er al af. Werd totaal niet moeilijk over gedaan. Tevens werd er voorgesteld om de nieuwe jas alvast op te sturen op vertoon van het retourbewijs. Klantvriendelijkheid die je niet vaak meer tegenkomt!! Tevens werd er zeer snel gereageerd op mijn mails. Ga hier zeker vaker bestellen...

Meedenken met de klant
Flexibiliteit

Gitano

Super. Kan niet anders zeggen dan dat.

Snelle levering, goed product en scherp geprijsd.

Prijzen

Florina

Prima. Niet eerder wat besteld, maar prima bevallen. Voor herhaling vatbaar.

Gewoon netjes , duidelijke site en netjes bezorgd. Met name de maatvoering en de toelichting daarbij van de fabrikant (dus tabellen van de fabrikant van -in dit gaval- een parka, vind ik erg... Gewoon netjes , duidelijke site en netjes bezorgd. Met name de maatvoering en de toelichting daarbij van de fabrikant (dus tabellen van de fabrikant van -in dit gaval- een parka, vind ik erg prettig. De maat was mede daardoor precies passend.

Vriendelijk geholpen en goed gesorteerd assortiment

scherpe prijzen! Klantvriendelijk.

Vanuit een advertentie in de krant naar de site gegaan. Heerlijke jas gekocht voor een goede prijs.

Heb even gebeld om iets te vragen wat ik op de site niet zag. (kan de bontrand van de capuchon af?)
Ik werd direct en vriendelijk geholpen.

Franc Leus

Maandag uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en zeer voordelig mijn nieuwe jas besteld.
Zoals vermeld op de website, voor 17:30 besteld volgende dag in huis en verzending met een andere bezorger gekozen voor nog geen euro extra. TOP!!!

Uitstekende prijzen, Mogelijkheid om een andere bezorgdienst te gebruiken met minimale meerprijs.
Veel en verschillende acties op de website.

Bert

Zeer vriendelijke mens die duidelijk klantentevredenheid hoog in het vaandel heeft

Goeie prijzen
Vriendelijk