Duidelijke en correcte omschrijving artikel. Snelle verzending

Reactie Ronaldadventureshop.nl:

Bedankt voor uw feedback. Uw zending hebben wij per briefpost verzonden, hier krijgt u geen track & trace code van. Voortaan zullen wij klanten per mail op de hoogte stellen als wij de zending... Bedankt voor uw feedback. Uw zending hebben wij per briefpost verzonden, hier krijgt u geen track & trace code van. Voortaan zullen wij klanten per mail op de hoogte stellen als wij de zending per briefpost versturen.
Ronald Adventure Shop

Maarten

Na een drama ervaring (tweemaal niet langskomen voor bezorging) met DHL voor bezorging van een slaapmat die we voor het pinksterweekend nodig hadden zijn ze speciaal een exemplaar naar Rotterdam... Na een drama ervaring (tweemaal niet langskomen voor bezorging) met DHL voor bezorging van een slaapmat die we voor het pinksterweekend nodig hadden zijn ze speciaal een exemplaar naar Rotterdam komen brengen! Helemaal geweldig!

Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid

Snelle service, goede kwaliteit/prijs verhouding

Goed!

Snel!

Casey B.

The North Face Sangro jas Ensign Blue

Zeer snel gereageerd op mailtje om meer informatie. Was vriendelijk, correct en zeer precies.
De jas was een dag later al hier, uitstekend verpakt. Totaal niets op aan te merken.

1 keer een rugzak besteld via de website. Er was een kleur beschikbaar die ik voor die prijs nergens anders kon vinden.
In eerste instantie was de tas goedkoper dan de concurrent. Echter, op...
In eerste instantie was de tas goedkoper dan de concurrent. Echter, op het moment van bestellen (enkele dagen later) was de tas toch dezelfde prijs als bij de concurent (er waren toen wel meer kleuren toegevoegd).

Zeer goede ervaring, snelle levering en een correcte afhandeling

goed service en correcte afhandeling van mijn gestelde vraag

Deolinda Caldeira

Echt goed