Roobol

Chris Scheffers

Ik ben erg fijn geholpen en de medewerker nam uitgebreid de tijd voor mij.

Behulpzaam, kwaliteit, meedenkend

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik had met spoed een vloer nodig en hiermee heeft robot mij goed geholpen en mee gedacht!

Mihi

Geweldige onderneming

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Zeer goede aftersale en meer dan prima vakmensen met perfecte garantie

Familie Ritsma

Iedereen verstaat z'n vak. De verkoper is een expert,
geen 'naar de mondprater' maar een eerlijke vakbekwame
partner.
De vloerenleggers zijn razendsnel en kundig, denken mee
en zijn prettig in de omgang.
De communicatie (offerte, factuur ed) tip-top

ludo swaap

Prima zaak, voldeed aan mijn verwachtingen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

we hadden online onze keuze al gemaakt dus de afhandeling verliep gewoon vlot, een uiterst vriendelijke dame die ons goed adviseerde en de koffie was ook heerlijk. Ze hadden alle tijd en namen die... we hadden online onze keuze al gemaakt dus de afhandeling verliep gewoon vlot, een uiterst vriendelijke dame die ons goed adviseerde en de koffie was ook heerlijk. Ze hadden alle tijd en namen die ook, werd dus niet de deur uitgekeken.

Geen goede ervaring met Roobol Barendrecht.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Geen goede ervaring met Roobol Barendrecht. Heel veel communicatie gehad om de opdracht te plaatsen en bij het uiteindelijke plaatsen is het alsnog verkeerd gegaan, waardoor we uiteindelijk een... Geen goede ervaring met Roobol Barendrecht. Heel veel communicatie gehad om de opdracht te plaatsen en bij het uiteindelijke plaatsen is het alsnog verkeerd gegaan, waardoor we uiteindelijk een gehele muur zelf nog hebben moeten doen. Ook de overgebleven plinten lomp wegzetten tegen het splinternieuwe stucwerk, waardoor we dit kunnen repareren en dan als reactie: "Van een schade aan de stucwand is de stoffeerder niets bekend.". Overgebleven plinten zouden verrekend worden, maar dit was "een foutje" van de collega om dit toe te zeggen.

Stephanie

Toegankelijk

Geef een toelichting bij je beoordeling.

We wisten waarvoor we kwamen. Helaas was het laminaat niet meer leverbaar. Gelukkig wel een soort gelijk gevonden

Ronald

Professioneel en goed geholpen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Erg prettig contact in de winkel in Katwijk. Vriendelijke medewerkers, goed advies en niet opdringerig.

Servicegericht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Goed geadviseerd door Yardim. Hij werkt een aantal offertes voor ons uit.

Geduldig, behulpzaam, mooi materiaal.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In gesprek met de medewerker was ruim tijd om keuzes te maken. Van tevoren zou ik me beter kunnen informeren over afmetingen.