Roobol

Toon

Waardeloos bedrijf

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Luxaflex besteld, heel gedoe in de zaak omdat ze er weinig van wisten, is na 4 weken eindelijk opgemeten en nu wordt ik gebeld dat het duurder wordt omdat men blijkbaar een beugeltje en een klein... Luxaflex besteld, heel gedoe in de zaak omdat ze er weinig van wisten, is na 4 weken eindelijk opgemeten en nu wordt ik gebeld dat het duurder wordt omdat men blijkbaar een beugeltje en een klein stukje kabel bijkomt. Zo maken ze dankbaar gebruik van in de offerte vermelde afwijkingen tot max 50 euro akkoord . Zeer triest, het bedrag van het bestelde was ruim boven de €2100,-
Onderste uit de kan klantenservice....
Was de eerste keer dat we daar iets bestelde, nooit weer!!

Chris C Prudon

Fijne zaak goede en ruime keuze, de dag na het leggen werd nog geïnformeerd of wij tevreden en en of alles goed gegaan is. Wij hebben ook pliseegordijnen aangeschaft en die zijn ook dezelfde dag... Fijne zaak goede en ruime keuze, de dag na het leggen werd nog geïnformeerd of wij tevreden en en of alles goed gegaan is. Wij hebben ook pliseegordijnen aangeschaft en die zijn ook dezelfde dag opgehangen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij hebben geen verbeterpunten.

R.HEMMINGA

Vakkundig en professioneel

Janneke Cortenbach

Tot nu toe altijd bij Roobol besteld. De vorige keer en deze keer geholpen door Angelo Leeggangers. Keurig geholpen en de luxaflex past perfect en Angelo heeft er alles aan gedaan om zo snel... Tot nu toe altijd bij Roobol besteld. De vorige keer en deze keer geholpen door Angelo Leeggangers. Keurig geholpen en de luxaflex past perfect en Angelo heeft er alles aan gedaan om zo snel mogelijk de luxaflex te plaatsen toen deze binnen was. Heel tevreden over Roobol/Angelo Leeggangers. De dames van filiaal Oosterhout zijn ook altijd behulpzaam en vriendelijk als ik belde voor Angelo.

zie hierboven.

Kanters

Goede zaak

J.van Peer

Geleverd zoals in de winkel besproken. Vakkundige voorlichting. Vakmensen voor het egaliseren en PVC plakken.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Facturering is er onoverzichtelijk met overal een toevoeging voor toeslag. In verschillende stadia afrekenen is erg vreemd, aanbetalen en totale afrekening is duidelijker.

TJM de Wit

Goed geholpen, perfect !

Reijtenbach

Levert, op den duur, kwaliteit

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Als enigste wil ik benadrukken dat de leertijd te lang is. Daar is winst te behalen t.o.v. Andere winkels!,

Bovenberg

Sinds vele jaren trouwe klant, heb ik de afgelopen maanden helaas een aantal vervelende ervaringen gehad. Het vertrouwen moet weer wat terugkomen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Neem de(trouwe) klant serieus en streef verbeteringen na

De Wit