Roobol

Karin

(Bewerkt)

Klant wordt niet serieus genomen na klacht, echter klantenservice bracht uitkomst

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik had een aantal terechte klachten nadat ik mijn gordijnen had opgehaald in de winkel. Toen ik terug ging naar de winkel werd deze klacht afgedaan door de verkoper "ja dat kan gebeuren", maar... Ik had een aantal terechte klachten nadat ik mijn gordijnen had opgehaald in de winkel. Toen ik terug ging naar de winkel werd deze klacht afgedaan door de verkoper "ja dat kan gebeuren", maar ondernam geen enkele moeite om het probleem op te lossen. Nadat ik een slechte recensie had geplaatst, werd ik door de klantenservice van Roobol gebeld. Er ging een hemel voor mij open. Zij was er volledig van overtuigd dat dit heel anders opgelost had moeten worden en bovendien dat mijn klacht ZEER terecht was. Duidelijk een fout gemaakt. Er wordt momenteel aan mijn klacht gewerkt en ik ga ervan uit dat dit naar mijn volle tevredenheid wordt opgelost.

I. Engelsman

In het filiaal in Zoetermeer wordt je geholpen door onbekwaam personeel. Ik heb een parketvloer voor bijna 3000 Euro gekocht van Solidfloor en gelijktijdig een schoonmaak en olieproduct voor de 6... In het filiaal in Zoetermeer wordt je geholpen door onbekwaam personeel. Ik heb een parketvloer voor bijna 3000 Euro gekocht van Solidfloor en gelijktijdig een schoonmaak en olieproduct voor de 6 jaar oude vloer.
Dit aangesmeerde product van Woca had volgens de vakman, die de nieuwe vloer gelegd heeft, de oudere vloer zo dusdanig beschadigd dat er dan een hele nieuwe vloer (ca. 100 m2) gelegd had moeten worden. Ondanks 4 keer bellen om het goede product te bestellen (het product van Solidfloor zelf) is Roobol Zoetermeer niet in staat het van de fabricant voorgeschreven product te leveren, erger nog, de laatste levering was weer van het merk Woca. Ik vind het onbegrijpelijk dat je naar een speciaal product vraagt om besteld te worden, het personeel iedere keer met het foutieve product aan komt zetten en dan nog durft te beweren dat het voor die vloer een goed product is. Na grondig onderzoek van mijn kant heb ik van een specialist die ook deze vloeren verkoopt het advies gekregen deze producten niet te gebruiken en werd stellig afgeraden.
Wij kopen nooit iets meer bij Roobol. Onkundig en onbekwaam personeel. Alleen goed voor de verkoop, maar zeer zeker niet voor advies. Daar hebben ze geen kaas van gegeten. Ik ben dus ook heel boos de winkel uitgelopen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik ben ervan overtuigd dat het personeel in Zoetermeer gisteren schoenen hebben verkocht en zich vandaag als vloerspecialisten aanbieden.

Holleman

Primawas

Syl

Goede zaak, vriendelijk personeel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Goede service, heel vriendelijk personeel, mooie producten, goede kwaliteit

GC duursma

Prettige samenwerking gehad.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het verliep allemaal zoals gewenst, vanaf het eerste gesprek.

Niels Ramkema

Prima winkel in het middensegment

Henk Molhoek

(Bewerkt)

Goede voorlichting voor de type vloeren.
Bij het leveren van de vloer waren er productie problemen bij de leverancier.
Roobol heeft dit opgelost door samen met ons naar een andere vloer...
Goede voorlichting voor de type vloeren.
Bij het leveren van de vloer waren er productie problemen bij de leverancier.
Roobol heeft dit opgelost door samen met ons naar een andere vloer te zoeken die ons beviel.
De extra kosten hiervoor heeft Roobol niet aan ons doorbelast.
De mannen die de vloer kwamen leggen waren erg professioneel en vriendelijk.

Rob Godefroij

Prettige ruime winkel met een groot assortiment. Wij werden vriendelijk en deskundig voorgelicht door een medewerker in het Woonhart te Zoetermeer. Nam echt de tijd voor ons. Alles werd keurig op... Prettige ruime winkel met een groot assortiment. Wij werden vriendelijk en deskundig voorgelicht door een medewerker in het Woonhart te Zoetermeer. Nam echt de tijd voor ons. Alles werd keurig op tijd afgeleverd en de stoffeerder heeft het laminaat keurig gelegd en de plinten geplaatst. Het door ons bestelde vloerkleed was geheel naar wens gemaakt. Hebben geen spijt van onze aankoop bij Roobol. Gelukkig zijn er nog winkels en gaat niet alles via Internet.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik heb geen verbeterpunten.

J. Reinerie

Klant vriendelijke winkel.