Roobol

Ed

Prima bedrijf

Knaflewski

In een woord gezegd perfect

Everaers

Reina Faasen

Prima winkel met goede kwaliteit

B

Voldoende alleen te weinig personeel tijdens stofferen, rollen vinyl zijn te zwaar voor een monteur. Er is niet altijd hulp aanwezig!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Een monteur is te weinig voor een hele bovenverdieping en trap om alles naar boven te krijgen, als er verder geen hulp beschikbaar is.

Sven Lameijer

- Door een fout in de winkel hebben wij luxaflex besteld die niet leverbaar waren (bleek na 5 weken)
- Wij zijn 2 gebeld om een afspraak te maken voor de montage, terwijl achter af bleek dat Roobol die data zelf niet kon waar maken. De 3e afspraak kon gelukkig wel door gaan. Maar ik moest wel in totaal 3x regelen op mijn werk dat ik thuis kon zijn.
- Voor de vele extra tijd en telefoontjes die in er in heb moeten steken is nooit een waardig excuus gekomen van uit Roobol
- Na de montage zat alles onder het gruis van het boren, en kon ik dat zelf schoonmaken.
- Uiteindelijk hingen de luxaflex pas 11 weken na bestelling, dat vind ik vrij laat

Ik hoop dat u begrijpt dat ik niet positief kan zijn over Roobol na dit alles.

van strien

van Toren

In eerste instantie prima. Prima advies en begeleiding bij verkoop in de winkel. Afspraken gemaakt met vloerlegger, verloopt prima en volgens afspraak. Echter blijkt dat men 1 pak te weinig of heeft... In eerste instantie prima. Prima advies en begeleiding bij verkoop in de winkel. Afspraken gemaakt met vloerlegger, verloopt prima en volgens afspraak. Echter blijkt dat men 1 pak te weinig of heeft besteld of heeft geleverd. Niet helemaal duidelijk voor ons; want vloerlegger is zelfs komen inmeten en daarop is de bestelling mogelijk aangepast. Blijken 7 PVC planken te kort te komen. Gebeld met het filiaal Breda; krijgen we het antwoord; ja dat kan gebeuren soms is het wel en soms is het niet. Want visgraad leggen is lastiger. Volgens mij werd er verteld in de winkel dat men rekening houdt met voldoende snijverlies. Afijn, 2 weken (!) later de nalevering gepland, terwijl product in voorraad is.... Bijzonder. Op de dag van de nalevering worden we gebeld dat de vloerlegger een grote klus heeft en daar niet op tijd klaar is. Afspraak moet verzet worden, wederom over 2 weken. Hiermee zijn we niet akkoord gegaan; want de verhuizing stond gepland. Na overleg kon de vloerlegger een paar dagen later dan gepland, prima. Brengt de vloerlegger een rekening mee.... Uiteindelijk na overleg met het hoofdkantoor door de vloerlegger is deze op 0 gezet. Kortom belachelijk en uiteindelijk ook belachelijke antwoorden vanuit filiaal Breda.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Maatnemen beoordeeld met slecht, 1 pak te weinig opgemeten of besteld.
Maatnemen beoordeeld met slecht, 1 pak te weinig opgemeten of besteld.
Stofferen/monteren; beter plannen en juist kijken naar de order zou helpen. Stoffeerders zelf geven aan dat het niet klopt.
Al met al geen lekker gevoel aan over gehouden.

J.blom

Toen ik het bedrijf koos met wat er beloofd werd. Het kost nog al maar aangezien je kwaliteit dan verwacht heb ik er toch voor gekozen . Wat een teleurstelling !! Verkeerde bevestigingen voor de... Toen ik het bedrijf koos met wat er beloofd werd. Het kost nog al maar aangezien je kwaliteit dan verwacht heb ik er toch voor gekozen . Wat een teleurstelling !! Verkeerde bevestigingen voor de roede, scheve roeden, luxaflex scheef en na ruim drie maanden nog steeds geen gordijnen.
Als ik de site had beloofd was ik zeker naar een winkel als kwantum gegaan in plaats van een hoop ellende.

M. Grundeken

Grote collectie, vriendelijk personeel, alleen niet volledig geadviseerd over het kitten vd plinten en tijdstip van plaatsen van de plinten. (voor of na het leggen vd vloer)

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De opdracht voor het egaliseren was zoek, daardoor een dag te laat geëgaliseerd waardoor het op de dag van leggen nog te nat was, (of ook veel te nat geëgaliseerd) Moest daardoor nog week wachten,... De opdracht voor het egaliseren was zoek, daardoor een dag te laat geëgaliseerd waardoor het op de dag van leggen nog te nat was, (of ook veel te nat geëgaliseerd) Moest daardoor nog week wachten, waarmee ik in problemen kwam met andere werkzaamheden. Mij was bovendien gezegd dat plinten eerst geplaatst werden en dan pas de egaline (wat ik al vreemd vond maar daardoor was kitten van de vloer/plint niet meer nodig. Kitten plint/wand zou de schilder doen, dus kitten niet afgespoken.) Er is toch eerst geëgaliseerd en pas na leggen v.d. vloer zijn de plinten geplaatst. Vind ik (en de legger) inderdaad mooier maar nu is de vloer/plint dus niet gekit. Moet ik dus ook nog aan de schilder vragen.