Roobol

Y. van Vugt

Roobol vind ik slecht in de communicatie naar de klant toe. Bijvoorbeeld: veel te laat gemeld (4 a 5 dagen van te voren) dat het product niet geleverd kan worden, ondanks bestelling van 6 weken... Roobol vind ik slecht in de communicatie naar de klant toe. Bijvoorbeeld: veel te laat gemeld (4 a 5 dagen van te voren) dat het product niet geleverd kan worden, ondanks bestelling van 6 weken daarvoor.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Betere communicatie, beter inmeten van benodigd product.

mevr. h heezen

Nog nooit problemen mee gehad .Keurig werk ,Zijn zeer tevreden...

Walter Roelse

Een Winkel waar ik al 25 jaar kom voor mn vloerbedekking en mijn ouders en grootouders voor mij

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het zeil dat nu is neergelegd is nu al beschadigd en een leeg droogrek veroorzaakt afdrukken in het zeil. Dat vinden we heel erg tegenvallen. Wij waren op zoek naar een goed vloerbedekking en dat... Het zeil dat nu is neergelegd is nu al beschadigd en een leeg droogrek veroorzaakt afdrukken in het zeil. Dat vinden we heel erg tegenvallen. Wij waren op zoek naar een goed vloerbedekking en dat hebben we nu niet gekregen. T

Ook zou er een plint meegeleverd worden tijdens het leggen. Ik heb een email met foto gestuurd aan uw verkoper. De monteur had niets meegekregen voor de plint. Toen ik contact opnam met uw verkoper gaf hij aan dat hij de mail gezien had maar niet wist wat hij eraan moest. Klantvriendelijke benadering had volgens mij geweest dat hij dan even had kunnen bellen voor een toelichting. dat is niet gebeurd

V.Hoekman

Serivce in de eerste instantie prima, maar daarna. 1ste week maart is onze vloer er in gegaan. Helaas ruim 14 meter plint te kort. nalevering. ongeveer 3 weken.. Prima klaar. Dan ontdekte we het... Serivce in de eerste instantie prima, maar daarna. 1ste week maart is onze vloer er in gegaan. Helaas ruim 14 meter plint te kort. nalevering. ongeveer 3 weken.. Prima klaar. Dan ontdekte we het omhoog komen van de vloer. afspraak over 3 weken. plinten eraf , vloer vast geklikt. plintje erop. vergeten af te kitten. Nu komen ze morgen (ruim 2 mnd later) de plint afkitten en hopelijk ook de rest herstellen. plank in de gang te kort, zit ruimte tussen plint en vloer. Vloer bij de achter pui. komt omhoog. en vloer zakt op verschillende in (zou nu weer aan de verkeerde ondervloer liggen)

Geef een toelichting bij je beoordeling.

zorg in de planning dat je voor terugkom klussen tijd reserveert.

Familie van Leeuwen

Prima overzichtelijke winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Als iets later geleverd gaat worden dan afspraak laat het de klant dan weten. Werd nu van het kasje naar de muur gestuurd. Onze gordijnen waren even zoek. Zeg dit eerlijk. Niet na meerdere... Als iets later geleverd gaat worden dan afspraak laat het de klant dan weten. Werd nu van het kasje naar de muur gestuurd. Onze gordijnen waren even zoek. Zeg dit eerlijk. Niet na meerdere telefoontjes

Van vugt

Zeer klantonvriendelijk