Roobol

Suyderhoud

Prettige service in de winkel, mooi tapijt gelegd.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Als verbeterpunt wil ik meegeven dat wij enkele beschadigingen van muren en vloer hebben door de werkzaamheden. Dit had ik minder erg gevonden als het eerlijk aan ons verteld was. Zeker toen er een... Als verbeterpunt wil ik meegeven dat wij enkele beschadigingen van muren en vloer hebben door de werkzaamheden. Dit had ik minder erg gevonden als het eerlijk aan ons verteld was. Zeker toen er een stuk gereedschap op de vloer viel, kon door de werkmannen niet gemist worden dat er een beschadiging was. Dit kan gebeuren, maar nogmaals, vertel het eerlijk.

elisabeth yperlaan

Leuke zaak, goede verkoopster

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De tapijtlegger ging enigszins onbeheerst aan de gang met verplaatsen van computer. Hierdoor ging dommel (wifi versterker) kapot en brak de verbindingsdraad (mannetje) af. Deze zit vast in... De tapijtlegger ging enigszins onbeheerst aan de gang met verplaatsen van computer. Hierdoor ging dommel (wifi versterker) kapot en brak de verbindingsdraad (mannetje) af. Deze zit vast in computer. Laten we maar denken dat het aan de hitte lag.

van Brussel

Matig/voldoende

Geef een toelichting bij je beoordeling.

We hebben lang moeten wachten op het leveren. Er zit na afloop van het leggen lijm in de vitrage. De aansluiting van de ene kamer naar de andere kamer sluit niet geheel aan en is zeker niet recht.... We hebben lang moeten wachten op het leveren. Er zit na afloop van het leggen lijm in de vitrage. De aansluiting van de ene kamer naar de andere kamer sluit niet geheel aan en is zeker niet recht. Er bleef veel vloerbedekking liggen onder het mom van "d aar kunnen jullie de trap nog mee doen", maar hoe dan? Nu zitten we met veel restantjes, die we zelf naar de vuilnisbelt moeten brengen. Er zouden volgens de verkoopster altijd afwerkstrips worden meegenomen. Dat was niet het geval. Moeten we zelf doen. Evenals de laatste traptrede, die we graag in de kleur van de trap hadden gehouden is nu bekleed met nieuwe vloerbedekking. Deze matcht echter niet goed met de trap.

Astrid Bouwens

Jaren geleden met Roobol Breda in zee gegaan en ik was daar erg tevreden over. Onlangs verhuisd en wederom bij Roobol terecht gekomen. Mooie produkten en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van... Jaren geleden met Roobol Breda in zee gegaan en ik was daar erg tevreden over. Onlangs verhuisd en wederom bij Roobol terecht gekomen. Mooie produkten en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het materiaal. Vriendelijk personeel daar ligt het echt niet aan

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De tijden die worden aangegeven waarop gemeten en geleverd gaat worden. Echt, hierin kan het eea verbeterd worden. Geeft een niet te krappe tijd aan als je deze niet waar kunt maken! Mensen moeten... De tijden die worden aangegeven waarop gemeten en geleverd gaat worden. Echt, hierin kan het eea verbeterd worden. Geeft een niet te krappe tijd aan als je deze niet waar kunt maken! Mensen moeten ook vrije uren opnemen en dat kost ook geld. Houdt in de planning ruimte voor files e,d. Dat is tegenwoordig toch niet ongewoon meer! Ik heb al mijn frustaties al geuit en die zijn bij jullie bekend. Maar dit is echt een tip...betere planning, of geef gewoon eerlijkere tijden door. Laat mensen niet onnodig te lang wachten!

Reactie Roobol:

Bedankt voor uw tip betreffende de tijdsindicatie. We geven altijd een tijdsindicatie met een tijdsvenster van drie uur waarin u onze medewerker kunt verwachten. Dit tijdsvenster houdt rekening met... Bedankt voor uw tip betreffende de tijdsindicatie. We geven altijd een tijdsindicatie met een tijdsvenster van drie uur waarin u onze medewerker kunt verwachten. Dit tijdsvenster houdt rekening met een mogelijk vertraging van twee uur. Dat is normaliter ruim voldoende, maar uiteraard kan het dan alsnog gebeuren dat onze medewerker het door omstandigheden (uitloop eerder werk, file, zieke collega's etc.) niet haalt binnen het tijdsvenster. Sorry als dit bij u het geval was!
Waar u de tip geeft om de tijdsindicatie te verruimen, krijgen we van andere klanten de tip om een krapper tijdsvenster te hanteren. Het is voor ons dus zoeken naar een goede middenweg waarin we u niet willen teleurstellen als het gaat om lang te moeten wachten bij een ruim tijdsvenster en u anderzijds niet willen teleurstellen bij het te laat komen in geval van een te krap tijdsvenster.

Van Putten

Netjes gemaakt

I. Waaijer

Betrouwbaar, goede service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bij aflevering/montage etc. meer rekening houden met de agenda's van de klant. Niet iedereen kan zomaar vrij nemen op de door Roobol aangegeven dagen van levering etc.. Hierin zouden ze flexibeler... Bij aflevering/montage etc. meer rekening houden met de agenda's van de klant. Niet iedereen kan zomaar vrij nemen op de door Roobol aangegeven dagen van levering etc.. Hierin zouden ze flexibeler moeten zijn.

I. Breedveld-Yark

Prima, fijne zaak

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Klant goed op de hoogte stellen als de levering later komt.

Lex

Prima overzichtelijke zaak met goede reputatie.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Nee, eigenlijk geen enkel verbeterpunt

den Ouden

Super geholpen in de winkel en geweldige vakman die de vloer gelegd heeft.

van Ettinger

Goede service