Roobol

Corinne Vroegindeweij

Goede service en afspraak is afspraak

Lodewijk

Prima keten voor gangbare vloerbedekkingen, met een standaard tot aan redelijk luxe assortiment. Vriendelijke service.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Calculaties voor de offerte gingen meerdere keren niet helemaal goed. Ook de primer werd te veel voorgeschreven (kon gelukkig retour). Volgens de stoffeerder hoefde ook maar een deel van de trap... Calculaties voor de offerte gingen meerdere keren niet helemaal goed. Ook de primer werd te veel voorgeschreven (kon gelukkig retour). Volgens de stoffeerder hoefde ook maar een deel van de trap geprimerd te worden en niet alles. Ook adviseerden zij een andere ondervloer dan in de winkel was geadviseerd. Gelukkig hadden zij deze ook meegenomen. Een trainingsdag met kennisuitwisseling tussen winkel en stoffeer personeel lijkt me aan te raden.
Stofferen is prima gedaan, maar kon iets netter. Met name bij sommige hoeken en bij de naden van de open trap.

Harry Seriese

Een winkel om te vermijden.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Streven naar EERLIJKE verkoop en advies binnen de organisatie van Roobol. Beter opgeleid personeel in de winkels plaatsen.

Van Bommel

Een prima bedrijf, wij hebben goede ervaring ermee.
Materiaal is perfect. Montage is prima en snel.

Zie boven

van der Sijde

Een goede aanbieding en prettige bediening

Geef een toelichting bij je beoordeling.

geen verbeterpunten,ik ben zeer tevreden

A. jozefzoon

Niet tevreden

Geef een toelichting bij je beoordeling.

meer zorgvuldig en netjes laminaat inleggen. ik heb veel voor laminaat betaald maar door manier van jullie werken heb ik heel spijt van

Monique Hendriks-Liebregts

Na onze verhuizing naar Breda heeft Roobol, vestiging woonmall XXL in Breda bij ons gezorgd voor het leggen van een laminaatvloer op twee etages, Eveneens is de raambekleding door het hele huis door... Na onze verhuizing naar Breda heeft Roobol, vestiging woonmall XXL in Breda bij ons gezorgd voor het leggen van een laminaatvloer op twee etages, Eveneens is de raambekleding door het hele huis door Roobol verzorgd.

Wij zijn zeer tevreden. Steeds ontmoetten wij prettige vakkundige mensen zowel in de winkel bij het bestellen als later bij het leggen van de vloer en het ophangen van de gordijnen en de luxaflex.
Alle afspraken werden promt nagekomen of men informeerde ons telefonisch dat het iets later of eerder werd.

Het is prettig te ervaren dat er nog service- en klantgerichte bedrijven bestaan.

Wij raden de firma Roobol ten zeerste aan.

J.M. Kleiss

We zijn tevreden over hoe we in de winkel geholpen werden, de montage leek in eerste instantie ook goed maar later bleek dat de witte muur vuile vlekken had door het vastpakken van de muur door de... We zijn tevreden over hoe we in de winkel geholpen werden, de montage leek in eerste instantie ook goed maar later bleek dat de witte muur vuile vlekken had door het vastpakken van de muur door de monteur met niet schone handen. Ook bleek de stuc op verschillende punten beschadigd te zijn tijdens montage. Onze klacht hierover werd niet naar tevredenheid opgelost.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

ter afhandeling van onze klacht hadden wij graag een tegemoetkoming gezien, de klacht werd naar onze mening te makkelijk afgedaan.

M. van Dijk

Vriendelijk

martens

Prima winkel, prima service en voldoende aanbod