Roobol

Meivogel

Geen prettigen zaak ze bekopen wat en twee weken later is het ineens €100 duurden

Eerlijke voorlichting

Reactie Roobol:

Bij aankoop is de prijs van een ander systeem berekend. Dat is uiteraard niet goed. Sorry!
De reden dat het na maatnemen duurder werd, is dat de maatnemer wel het juiste systeem heeft geadviseerd. Om ons excuus te onderstrepen hebben we de kosten voor het maatnemen niet in rekening gebracht en een extra korting toegepast.

Fred Beentjes

Verkoopster filiaal Almere is TOP! Laminaatvloerleggers waren snel en professioneel. De monteur die de zonwering kwam monteren was NIET bepaald mijn "vriend". Leek veel haast te hebben, vroeg aan... Verkoopster filiaal Almere is TOP! Laminaatvloerleggers waren snel en professioneel. De monteur die de zonwering kwam monteren was NIET bepaald mijn "vriend". Leek veel haast te hebben, vroeg aan mij of ik een trappetje in huis had die hij wilde gebruiken, alsmede mijn stofzuiger. Erg dominante man, wel vriendelijk (maar gemaakt vriendelijk, op het arrogante af). Bovendien ging hij weg, terwijl een deel van de zonwering niet werkte (kwam ik later achter). Hij belde later terug, maar bij godsgratie wilde hij wel terugkomen, want hij was al ver weg, en was veel omrijden. (Hij woonde in Almere Haven en ik in Almere Stad)

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bij afspraken zijn de tijdsintervallen (4 uren) wel erg ruim, en er kan geen rekening worden gehouden met de wensen van de klant. De kwaliteit van de vloer is goed, en ziet er mooi uit! De zonwering... Bij afspraken zijn de tijdsintervallen (4 uren) wel erg ruim, en er kan geen rekening worden gehouden met de wensen van de klant. De kwaliteit van de vloer is goed, en ziet er mooi uit! De zonwering is zwaar overpriced. Her en der kleine beschadigingen, vreemde witte (kalk)vlekken op de horizontale houten lamellen

Gertrudisschool

Prettig. Goede kwaliteit product!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ja. Na de meting ging er kostbare tijd verloren omdat de meting na een aantal weken moest worden overgedaan. Dit omdat de maatnemer verzuimd had iets te noteren. Dit is erg slordig. Ik was speciaal... Ja. Na de meting ging er kostbare tijd verloren omdat de meting na een aantal weken moest worden overgedaan. Dit omdat de maatnemer verzuimd had iets te noteren. Dit is erg slordig. Ik was speciaal in mijn vakantie naar school gekomen om de gordijnen zo snel mogelijk te laten opmeten en vervolgens gaan er dan toch nog weken verloren.

j.a. de Looze en J. de Looze - v.d. Spek

Prima zaak. Wij zijn perfect geholpen door Mila ( Alexandrium Rotterdam ) en Rupa. Prima tapijtlegger. Leuke jonge jongen. Beheerder van het filiaal prima kerel.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en zien wat, ons betreft, geen verbeterpunten.

Bruijs

Heel goed geholpen in de winkel en hele aardige en goede vakman die het zeil gelegd heeft

Meerveld

Fijne zaak met kundig en vriendelijk personeel.

Van der Lans

We zijn prettig geholpen, het contact was prima. Ook de levering en montage is prima gegaan. Helaas zijn wij niet voldoende geïnformeerd waardoor we bij een bestelling een verkeerde keuze hebben... We zijn prettig geholpen, het contact was prima. Ook de levering en montage is prima gegaan. Helaas zijn wij niet voldoende geïnformeerd waardoor we bij een bestelling een verkeerde keuze hebben gemaakt. Het alternatief dat door Roobol werd aangeboden, was bijna net zo duur als we eerder besteld hebben; niet echt een alternatief, dus. Er is dus helaas niet gezocht naar een oplossing waar beide partijen mee konden leven.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Betere inschatting van de situatie maken, beter naar de klant luisteren en op basis daarvan een beter advies. Anders hadden we net zo goed bij een online bedrijf kunnen bestellen.

b.brunt

Niet tevreden, itt eerdere ervaringen. lijkt alsof jullie een reorganisatie hebben gehad of bezig zijn.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

administratieve chaos, centrale aansturing en berichtgeving vanuit meerdere hoeken, terwijl ik liever alles met een contactpunt doe, de vestiging waar ik de gordijnen heb besteld. zij lijken... administratieve chaos, centrale aansturing en berichtgeving vanuit meerdere hoeken, terwijl ik liever alles met een contactpunt doe, de vestiging waar ik de gordijnen heb besteld. zij lijken absoluut geen manoeuvreerruimte te hebben en zijn gebonden aan het centrale kantoor. zeer onvriendelijke meneer die kwam meten, niet adviseerde. Daardoor verkeerde keuzes gemaakt en opnieuw moeten laten meten en daar ook nog voor moeten betalen want dat moet van hoofdkantoor. als ik bij roobol koop is het omdat ik advies wil en alles wil laten doen. Daar betaal ik voor, dat viel dus behoorlijk tegen bij de meneer die kwam meten. Daarentegen een zeer vriendelijke en capabele meneer die kwam plaatse. dat heeft mijn gevoel weer een beetje rechtgetrokken. Betwijfel ernstig of wij nog een keer bij jullie bestellen, hoewel wij al vanaf dat jullie hage zijn altijd al onze gordijnen bij jullie bestellen.

Anke Lindhout

Heb gevonden wat ik zocht; het resultaat is mooi

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Gratis leggen is niet echt gratis, plinten, hoekjes e.d. kost allemaal extra.

Bos

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Goede sortering; prettige behandeling; deskundig.