Roobol

Goede communicatie met medewerker
Goede kwaliteit
Eind resultaat is goed

mw. Vis-Meester

Een vertrouwde winkel om terug te komen.

Geen verbeterpunten.

M Boerema

Prima en degelijke zaak

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik weet geen echte verbeter punten. Alleen: vertel bij de aankoop ongeveer de levertijd.

Antonie

Slechte ontvangst! Zal er zeker niets kopen!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Op zaterdag 10 uur een afspraak in Breda. Netjes (iets) te vroeg en ik stond voor een gesloten deur. Om 10 uur komt het eerste personeelslid aangewandeld, opent de deur en zegt uit zichzelf niets...... Op zaterdag 10 uur een afspraak in Breda. Netjes (iets) te vroeg en ik stond voor een gesloten deur. Om 10 uur komt het eerste personeelslid aangewandeld, opent de deur en zegt uit zichzelf niets... Ik zeg dat er op de winkelruit staat dan ze om 9 uur openen op zaterdag... dat klopt dus niet! Ik vraag of ik naar binnen mag, maar dat mag niet want ze moet eerst "opstarten".
Na enige tijd komen ook collega's. Men zet van alles buiten en negeert mij volledig. Ik vraag een andere medewerkster of ik binnen mag komen en die zegt: ja, natuurlijk. De eerst medewerker heeft niet eens de moeite genomen om mij even te laten weten dat ze "zo ver" was. Toen ik even later geholpen werd door een andere medewerkster zat ze te kletsen met een collega aan tafel. En dat terwijl ik dus netjes een afspraak had gemaakt. Echt bedroevend en zeldzaam slechte service/ontvangst/kennismaking. Bij Roobol ga ik mijn vloerbedekking dus niet kopen!

Anneke dijk

Het is heel goed opgehangen rails en vitrage

H. Solinger

Goed bedrijf met grote keuze mogelijkheden voor het aanschaffen van vloeren en/of gordijnen.

geen verbeterpunten

W. de Bruin

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Prima winkel met veel keuze en goede service. Alleen jammer van de beoordeling dat je gestuurd wordt na ja. Het is ja maar het voelt voor mij minder hierdoor. Niet naast de schoenen gaan lopen

Hans hopmans

Prima leverancier

Goede persoonlijke service. Snel reageren

Ron Schneider

prima bedrijf met medewerkers die weten waarover ze het hebben met betrekking tot product info enz.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

als bedrijf lijkt het me wenselijk dat er en beter kontakt is tussen maatnemer en stoffeerder de vloerenlegger
krijgt m.i.z. niet te horen wat de klant wil

Jhlangejans

Mee hoor