Roobol

EJ

Was niet echt een feest...

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Afbellen minder dan 24 uur van te voren kan echt niet. We hebben nu extra kosten wat geregeld moet worden. Wordt vervolgd...

Mozes Andrianto

Goed zaken

niks

A.L.M. Andeweg

Goed geholpen en afspraken goed nagekomen

Visser

Roobol laat de klant zitten door zeer slechte communicatie van hun kant!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij hebben in 2017 lekkage gehad in ons appartement. Hierdoor moesten we een nieuwe vloer aanschaffen. Prima gegaan tot het moment dat de nieuwe vloer omhoog komt. We hebben opnieuw contact gezocht... Wij hebben in 2017 lekkage gehad in ons appartement. Hierdoor moesten we een nieuwe vloer aanschaffen. Prima gegaan tot het moment dat de nieuwe vloer omhoog komt. We hebben opnieuw contact gezocht met roobol. omdat we geen idee hadden hoe dit zou kunnen gebeuren. Er is besproken dat er een stoffeerder langs zou komen om te kijken wat het probleem zou kunnen zijn. Hij gaf hierbij aan dat het nog van de lekkage kan komen. We konden kiezen, of terugleggen, of de vloer eruit laten halen, er is totaal niet over de kosten gesproken. Nu zitten wij zonder vloer omdat Roobol niet wil inzien dat ze met ins hadden moeten communiceren over eventuele kosten!!!!!!!!!!! ZEER SLECHTE ZAAK!

Reactie Roobol:

Vervelend om te horen dat u lekkage heeft gehad. Op uw verzoek is de stoffeerder langs geweest om de oorzaak van het omhoog komen van de vloer te achterhalen. Dit hebben we geheel kosteloos gedaan.... Vervelend om te horen dat u lekkage heeft gehad. Op uw verzoek is de stoffeerder langs geweest om de oorzaak van het omhoog komen van de vloer te achterhalen. Dit hebben we geheel kosteloos gedaan. Om de oorzaak te achterhalen, heeft de stoffeerder een aantal planken laminaat weg moeten halen. Daarbij bleek dat het daaronder volledig nat was.
De oorzaak van het omhoog komen van het laminaat ligt er dus niet in dat de vloer niet goed is of niet goed gelegd is, maar dat er lekkage is of kort geleden is geweest. We willen u heel graag helpen en er voor zorgen dat er een mooie vloer in uw huis ligt, maar dat kunnen we uiteraard niet kosteloos doen. De schade aan uw vloer als gevolg van een lekkage kunt u claimen bij een verzekering. Mocht dit voor de verzekering gewenst zijn, maken we graag een offerte voor u op.

Ouwerkerk

Goed materiaal. Slechte service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Tevreden met de keuze van gordijn en vloer. Afspraken maken over het leggen van de vloer en het hangen van gordijnen duurde langer dan was gezegd. Daarnaast is het in 3 fases gedaan
Tot 2...
Tot 2 maal toe uitstel. De vloer is slordig en gehaast gelegd.

Kevin

Prima prijzen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Prima zaak. Goede prijzen. Wel een merkwaardige reactie van de personen die laminaat kwamen leggen. Blijkbaar werken zij tot 15:00 uur. Als zij eerder klaar zijn moeten zij de uren op een andere dag... Prima zaak. Goede prijzen. Wel een merkwaardige reactie van de personen die laminaat kwamen leggen. Blijkbaar werken zij tot 15:00 uur. Als zij eerder klaar zijn moeten zij de uren op een andere dag inhalen. Het leggen van het laminaat hebben ze, naar eigen zeggen, rustig aan gedaan. Althans 1 heeft gelegd en de ander toegekeken. Hierdoor duurde het niet volgens de verkoper niet 2 uur maar 4 uur. Vervelend als je je dag hiermee rekening hebt gehouden. Bijv. Werk o.i.d.

D.S. Machielse

De service van Roobol is mij ontzettend tegengevallen. De vloer die woensdag 6 juni zou worden gelegd is nog niet af op dinsdag 19 juni. Maandag 18 juni is gebeld om een nieuwe afspraak te maken ..2... De service van Roobol is mij ontzettend tegengevallen. De vloer die woensdag 6 juni zou worden gelegd is nog niet af op dinsdag 19 juni. Maandag 18 juni is gebeld om een nieuwe afspraak te maken ..2 juli!!
De geplande verhuizing moest worden verplaatst en in twee keer uitgevoerd omdat slechts minder dan de helft op zaterdag 9 juni was gelegd. De deuren zijn uit de scharnieren gehaald en de pinnen verwijderd. Regelmatig contact gehad met de filiaalleider van het filiaal waar de vloer besteld is. Na dinsdag 12 juni niets meer gehoord....

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Eigen personeel in dienst nemen om te stofferen?
Klantgericht werken?
Vinger aan de pols houden?

Reactie Roobol:

Sorry dat er niet is geleverd naar verwachting. Inmiddels hebben we telefonisch contact met u gehad en komen we vandaag bij u langs om het werk af te maken en alsnog naar tevredenheid te leveren.

Tevreden over geleverde product en dienstverlening. Nette personen die het laminaat kwamen leggen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Geadverteerd wordt met gratis leggen. Prijs per m2 laminaat is echter stuk duurder dan bij gerenomeerde collega bedrijven. Feitelijk zit al groot deel van de legprijs in de m2 prijs. Feitelijk niet... Geadverteerd wordt met gratis leggen. Prijs per m2 laminaat is echter stuk duurder dan bij gerenomeerde collega bedrijven. Feitelijk zit al groot deel van de legprijs in de m2 prijs. Feitelijk niet helemaal netjes gecommuniceerd.

SThom

I have had a good and bad experience with Roobol and my order is still not completed.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Good - The ladies in the store are very helpful and professional. But - (1) it would be good to get fabric samples from your shops or online to be able to take home (not just borrow the ones in... Good - The ladies in the store are very helpful and professional. But - (1) it would be good to get fabric samples from your shops or online to be able to take home (not just borrow the ones in the store) (2) the order form/pricing is very difficult to understand and it would be good just to have it simply priced as a complete pair of curtains (3) Like every Dutch store your order to delivery time is too long. I don't understand why you can't do things more quickly. (4) Fittings only on a Thursday and Friday - why not every week day?

R. van Tilburg

Vriendelijke medewerker(s) en prima afwerking en nazorg.