Roobol

Maria geboers

Fijne winkel en goed eb vriendelijk personeel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ja graag de gordijnen met een stoomapparaat nalopen voor de vouwen

Marcel

Topwinkel....fijn geholpen en mooi laminaat!

Lotte van Weezel

Goede service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij moesten gordijnen op maat ivm een rare hoek in de kamer. In de winkel hebben ze ons goed geïnformeerd en communicatie verliep vlot. Maatnemen hebben wij uiteindelijk zelf gedaan maar gordijnen... Wij moesten gordijnen op maat ivm een rare hoek in de kamer. In de winkel hebben ze ons goed geïnformeerd en communicatie verliep vlot. Maatnemen hebben wij uiteindelijk zelf gedaan maar gordijnen zijn netjes gemonteerd.

B van Ouwerkerk

Groot assortiment, vriendelijk personeel en schappelijke prijzen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De planning wanneer men komt stofferen zou stukken beter kunnen. Wordt geen rekening gehouden met wensen van de klant. In ons geval alleen op maandag en woensdag, dit kwam voor ons heel slecht uit.... De planning wanneer men komt stofferen zou stukken beter kunnen. Wordt geen rekening gehouden met wensen van de klant. In ons geval alleen op maandag en woensdag, dit kwam voor ons heel slecht uit. Ook het tijdsvak tussen half 10 en half één is veel te lang.

Ferdi de Been

Product (Jaloezieën) dikke prima, maar Roobol 1 te kort geleverd. Hier zou melding van gemaakt worden. Ondertussen al 5 weken in de wacht. Geen terugkoppeling en moet constant mailen en bellen. Nog... Product (Jaloezieën) dikke prima, maar Roobol 1 te kort geleverd. Hier zou melding van gemaakt worden. Ondertussen al 5 weken in de wacht. Geen terugkoppeling en moet constant mailen en bellen. Nog steeds niet opgelost. Drama!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Zorg dat als er iets niet goed gaat, wat kan gebeuren, dit in ieder geval goed opgelost wordt. Klantenservice is vriendelijk maar ik krijg maar geen oplossing voor een probleem dat door Roobol zelf... Zorg dat als er iets niet goed gaat, wat kan gebeuren, dit in ieder geval goed opgelost wordt. Klantenservice is vriendelijk maar ik krijg maar geen oplossing voor een probleem dat door Roobol zelf fout is gegaan.

J.van den Broek

Goede kwaliteit,prima service.

raynold galdeij

Een bedrijf dat in de verkoop goed is maar als het komt op aftersales, klachtenafhandeling, levering, facturatie flink te kort schiet. Ik heb het idee gekregen dat het totaal geen eenheid is binnen... Een bedrijf dat in de verkoop goed is maar als het komt op aftersales, klachtenafhandeling, levering, facturatie flink te kort schiet. Ik heb het idee gekregen dat het totaal geen eenheid is binnen het bedrijf en het communiceren onderling en naar de klant is beneden alle pijl.

Cunningham

Top! (kort genoeg?)

Izaäk Meulenbelt

In de winkel goed, het opgeleverde werk is erg slecht. Mail met klacht gestuurd en daar word ook noet op gereageerd. Diep triest.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Contact opnemen met de klant als deze een klacht heeft ingediend en het snel verholpen wil hebben. Berijkbaar op emal en mobiel. Gegevens zijn bij jullie bekend. Groeten, Izaak Meulenbelt

Sandra de Knegt

Mooie producten, wel aan de prijzige kant.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De tijd tussen bestellen en maatnemen is erg lang, vervolgens duurt het daarna nog eens heel lang voordat de levering plaats vindt. Jammer én lastig dat er geen keus is in dagen met maatnemen,... De tijd tussen bestellen en maatnemen is erg lang, vervolgens duurt het daarna nog eens heel lang voordat de levering plaats vindt. Jammer én lastig dat er geen keus is in dagen met maatnemen, alleen één dag in de week beschikbaar in onze woonplaats.