Roobol

M. Meulemeester

Prettige winkel en bedienng

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Telefonisch boodschappen worden niet altijd goed met elkaar gecommuniceerd.
Heb veel mail en telefooncontact gehad over een te kort koord.
Ik heb een vrij brede vlinderjalouzie die nog...
Telefonisch boodschappen worden niet altijd goed met elkaar gecommuniceerd.
Heb veel mail en telefooncontact gehad over een te kort koord.
Ik heb een vrij brede vlinderjalouzie die nog steeds vrij stroef open en dicht gaat. Volgens jullie komt dat omdat het zo breed is. Mijn vraag is dan 'is het niet te breed?' ook zie ik dat de draad van open en dicht doen slijtage laat zien.

I. Marisse

Goede service.
Het is vrij prijzig.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het is mij niet duidelijk of er laminaat over was. Dit ben ik vergeten te vragen.
Er is mij niet verteld hoe ik het laminaat moet onderhouden, dit is jammer.

R. Pruimboom

Mooie winkels , breed aanbod

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Er was iets mis gegaan met meenemen van restmaterialen naar laminaat leggen, is echter reeds besproken met winkel en parketteur. Tip om ringetjes mee te geven met parketteurs om binnen deuren met... Er was iets mis gegaan met meenemen van restmaterialen naar laminaat leggen, is echter reeds besproken met winkel en parketteur. Tip om ringetjes mee te geven met parketteurs om binnen deuren met paumelles hoger te hangen als ze raken op laminaat. Kleine moeite grote service.

Fam.F.J.Adriaanse

Advies in de winkel was perfect.
Advies in de winkel was perfect.
Echter werden wij 3 dagen van te voren gebeld dat onze bestelling van 5 maanden geleden werd afgeketst, en hals over kop een ander moest gaan bestellen omdat dit niet meer leverbaar was en de staal lag al maanden in de winkel helaas.

We moesten bij aflevering en na het leggen het gehele bedrag betalen terwijl de plinten nog niet gekit waren, stoffeerders hadden niet genoeg kit bij, (maaar moest wel alles afrekenen na half werk en moet 11 dagen erop wachten, slechte zaak!
we moeten extra dag opnemen om hierop te wachten en de spullen weer verzetten.
Nog nooit dit meegemaakt, was een slechte en een onvergetelijke ervaring helaas!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wat beter kijken dat de staaltjes in de winkel nog leverbaar zijn en niet de klant 3 dagen voor oplevering afbellen niet te kunnen leveren.
Klanten niet te laten betalen als nog half werk er...
Klanten niet te laten betalen als nog half werk er ligt.

Pj jansen

Goede winkel om te kopen. En klantvriendelijk

Van aart

Mooie winkel, met mooi materiaal

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Jammer dat wij zolang in de winkel hebben gezeten. Voordat alles was uitgerekend. Persoon was niet goed ingelicht over de gang van zaken. Begrijp dat ze moeten leren, maar laat ze dan niet alleen... Jammer dat wij zolang in de winkel hebben gezeten. Voordat alles was uitgerekend. Persoon was niet goed ingelicht over de gang van zaken. Begrijp dat ze moeten leren, maar laat ze dan niet alleen met de klant. Wij waren bijna gaan lopen. Tijd is tenslotte geld.

Rianne Becker

Mooie winkel met mooie spullen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Heel lastig dat er maar op beperkte dagen aan huis gemeten en gemonteerd kan worden. Ik heb mijn trappen, bovenverdieping en zolder met vloerbedekking laten bekleden en dat is prima. Verder heb ik... Heel lastig dat er maar op beperkte dagen aan huis gemeten en gemonteerd kan worden. Ik heb mijn trappen, bovenverdieping en zolder met vloerbedekking laten bekleden en dat is prima. Verder heb ik een gordijn op het zolder laten bekleden is ook prima. Vorige week hebben ze een pluche gordijn opgehangen en dat is niet naar mijn zin. Hangt niet recht met aan allebei de kanten evenveel millimeters verschil, de monteur vertelde dat dit miet anders kan dus dat accepteerde ik maar baalde er wel van. Toen mijn man thuis kwam concludeerde hij dat het wel anders kan. En de monteur had het gemonteerd en wilde het gaan bedienen en toen gong deze aan de rechte bovenkant los. Heeft hem toen opnieuw gemonteerd en ging weer los. Toen haalde hij een andere bevestigingsschroef en toen bleef het hangen. Nadat de monteur weg was schoot het gelijk weer los. Ik gelijk gebeld en de monteur kon pas weer vandaag ( een week later) terugkomen. De monteur was wel heel vriendelijk. Ik hoop dat ze het vanmiddag naar tevredenheid kunnen herstellen. Daar hangt ook vanaf of ik roobol bij mijn vrienden en kennissen zou aanbevelen.

M.Maan

In de winkel zeer goed geholpen. Het inmeten en ophangen ging ook goed. Goede communicatie en klantvriendelijk.

Lian van Leeuwen

Winkel prima, stoffeerders kunnen nog veel leren mbt communicatie

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De aangegeven periode dat de stoffeerders langs kunnen komen is te ruim, daarnaast kwamen zij ruim buiten de tijd aan (1,5 uur later) zonder enig bericht of excuses.

Anja Wildeboer

Nette zaak. Ruim opgezet, overzichtelijk. Vriendelijk personeel