Roobol

A.H.de Man

Over het algemeen tevreden ,echter de verwachte aankomsttijden werden niet gehaald (op het laatste moment) dus lang wachten, men werkte erg gehaast waardoor foutjes werden gemaakt en ik dat zelf heb... Over het algemeen tevreden ,echter de verwachte aankomsttijden werden niet gehaald (op het laatste moment) dus lang wachten, men werkte erg gehaast waardoor foutjes werden gemaakt en ik dat zelf heb hersteld ( in de keuken) slordig hoor.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De klanten service moeten wij nog ervaren omdat men nog moet terugkomen vanwege uitlopen van vinyl en het tapijt bij de dorpels niet goed zit en de strip tussen vloer ,kamer en hal ,blijft kraken.

Eve Line

Zeer tevreden over Roobol.
Zeer tevreden over Roobol.
Op voorhand wat huiverig, zo'n grote keten, krijg je dan wel voldoende persoonlijke service? Maar dat is zeker het geval. Zeer duidelijk, vakkundig, groot aanbod, mooie kwaliteit en ook flinke korting door een aanbieding.

Claribel

Goede service en kwaliteit, alleen iets aan de dure kant.

A Boezaard

Veel assortiment
Vriendelijk personeel , behulpzaam geven goed advies.

J. Zaal

Prima service en vakkundige medewerkers

R.T.

Gezellig gesprek in de winkel, deskundig advies, nette montage

Remmerswaal

Prima service

Geen opmerkingen

H Klinge

Vriendelijk mensen ruime sortering goed overzicht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De man die de gordijnen kwam ophangen had zijn broek zo aan dat je van achter haast tot aan zijn noten kon kijken.
De maat van de rails was blijkbaar niet doorgegeven van het opmeten waren nu...
De maat van de rails was blijkbaar niet doorgegeven van het opmeten waren nu iets langer waardoor de ruimte tussen twee gordijnen nu te klein is.
De gordijnen hadden dan beter door kunnen lopen aan een stuk was mooier geweest.

J.Winters

Prima service, aardige mensen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Daar is niets aan toe te voegen.

An Wolfs

We zijn keurig geholpen.