Roobol

EC

Een fijne rustige winkel met zeer uitgebreide sorteruing

Van der Kooij

Prettige winkel in Spijkenisse. Sympathiek personeel. Stoffeerders uitermate correct en vakkundig.

M-Hagesteijn

On over treffelijk.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ga zo door, helemaal top.

Petra Remy

Twijfelachtig

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De vloer is naar onze zin maar de plinten ontbraken wat heel vervelend was en ons onverwachts veel werk opleverde. Een klacht ingediend bij de klantenservice maar zeer slecht afgehandeld. Meneer... De vloer is naar onze zin maar de plinten ontbraken wat heel vervelend was en ons onverwachts veel werk opleverde. Een klacht ingediend bij de klantenservice maar zeer slecht afgehandeld. Meneer beloofde een tegemoetkoming van 25 euro welke wij nog steeds niet hebben gehad. Verder was hij zeer onvriendelijk wat voor ons de naam Roobol een nare bijsmaak geeft.

stavenuiter

Goed advies
geen goed inzicht in bijkomende kosten . vloer wordt gratis gelegd maar voor plinten 110 Euro moeten betalen.

van Meggelen

Prima zaak

Robert Pieterse

Nette zaak. Prettig geholpen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Maat opnemen was niet goed gegaan. Kast zou ook pvc komen, was niet genoeg pvc. Wij hebben toen gezegd om de kast maar te laten. Ook waren er te weinig plinten besteld en moest men nog een keer... Maat opnemen was niet goed gegaan. Kast zou ook pvc komen, was niet genoeg pvc. Wij hebben toen gezegd om de kast maar te laten. Ook waren er te weinig plinten besteld en moest men nog een keer terug komen om de laatste plinten te plaatsen

r van Klaveren

Prima en goede service.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Had echt voor een kamer vloerbedekking over.

nvt

Nvt

nee

H. Gaasbeek

We zijn goed en netjes te woord gestaan, dit ondanks dat de verkoper in opleiding was. hij werd op een correcte wijze bijgestaan door een ervaren verkoopster.