Roobol

c.v.ruiven

Prima zaak.

Roeleveld

Goede kwaliteit van de producten

Wendela van Roon

Mijn vader en ik werden vriendelijk geholpen door een dame. Echter werd ik na 1 week gebeld dat het bestelde vinyl niet op tijd geleverd kon worden en het stofferen 1 week werd verplaatst. In zo'n... Mijn vader en ik werden vriendelijk geholpen door een dame. Echter werd ik na 1 week gebeld dat het bestelde vinyl niet op tijd geleverd kon worden en het stofferen 1 week werd verplaatst. In zo'n geval zou het netjes zijn om iets richting de klant te doen ter compensatie (bv. de vloerbedekking verwijderen of aanbieden dat het meubilair kostenloos word verplaatst). Bij het bestellen van het vinyl vroegen wij om hulp bij het verplaatsen van het meubilair. De dame zij dat ze hier een inschatting van zou maken (2 uur) en dit later op basis van daadwerkelijke uren zou worden verrekend. Wij hadden zelf echter de kamer al nagenoeg leeggehaald bij mijn vader, zodat de stoffeerders maar 2 x 15 min bezig zijn geweest met het verplaatsen. Dit werd echter niet verrekend bij betaling en daar is Roobol ook niet meer op terug gekomen. Dat vind ik niet netjes. Hier heb ik vandaag (3 juni) voor naar Roobol gebeld en dit wordt uitgezocht. Hoor ik nog verder.

b vander noll

Een goede zaak om je te oriteren in wat je koop goet personeel die je het goed uit leg

Johanna van Westering

Goeie winkel met goeie kwaliteit spullen.

P.W. Britt

Het was voor mij een genot om bij Roobol mijn vloerbedekking en raambekleding uit te zoeken. Grote keuze, vriendelijk en vooral ook zeer deskundig personeel. Ik kan iedereen Roobol aanbevelen.

Jeroen Bakker

Redelijk goed, maar wel met verbeterpunten

Y. Janssen

Goede degelijk bedrijf/winkel

A. de Jonge

Goede service.

K. Cox

Uitstekend, vooral de service en klantvriendelijkheid