Roobol

Brigitte Dieke

Prima zaak

g uijleman

R. Tiemens

Fijne zaak met deskundig en vriendelijk personeel. Winkel heeft ook een goede uitstraling

Klop

Meisje in de winkel wist erg weinig en moest voor de bestelling 4x haar collega erbij halen. In bevestiging via mail stond "zoals besproken in de winkel", dit was nooit besproken, vanwege de... Meisje in de winkel wist erg weinig en moest voor de bestelling 4x haar collega erbij halen. In bevestiging via mail stond "zoals besproken in de winkel", dit was nooit besproken, vanwege de geboorte van mijn zoon wilde we snel schakelen, toch hebben we meerdere keren moeten wachten op roobol (inmeten kan echt pas over 3 wk, na inmeten gewoon een week wachten met bestelling rond maken)

Karsten Achthoven

Qua hulp in de winkel prima.
Qua hulp in de winkel prima.
Qua klachtafhandeling dramatisch. Ik heb een PVC vloer die niet aan de kwaliteit voldoet. Roobol doet er 3 maanden over om te bepalen wat er aan gedaan kan worden. Een schijntje aan geldelijke compensatie of vervanging (wel een goede oplossing). Maar de opslag van mijn spullen moet ik dan maar zelf regelen voor een week. Er is hier niets voor te regelen.

Rens

Tevreden