Roobol

J. van der Meulen-Verboon

Klantvriendelijke zaak met ruime keuze en goed advies.

Root

Heel kundig en vriendelijk met mooie spullen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Stofferen laat nog iets te wensen over, maar hier wordt een oplossing voor gezocht.

Winters

Heeft goed advies gegeven en keurig geleverd en gelegd.

fam. Mooiweer

Maandag jl. is Novilon gelegd. Zeer goed gedaan,echter we zijn teleurgesteld dat de plinten pas a.s. Donderdag geplaatst worden. Gevolg kasten enz. kunnen niet terug gezet worden. Alles staat nu... Maandag jl. is Novilon gelegd. Zeer goed gedaan,echter we zijn teleurgesteld dat de plinten pas a.s. Donderdag geplaatst worden. Gevolg kasten enz. kunnen niet terug gezet worden. Alles staat nu nog in de serre niet makkelijk .

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Alles moet in 1 dag geschieden . Nu zitten we 3 dagen extra nodeloos in een rommelige kamer.

Evelien

Vinyl slecht gelegd (kier) en slordig afgesneden, mat en hoekprofiel versneden.

Na zelf er achteraan te gaan mat en profiel vervangen, maar het slecht gelegde vinyl werd geweten aan de scheve vloer/plint.

Naar mijn mening kan een goede stoffeerder ook met scheve plinten omgaan. Ik verwacht dat iemand die dit beroepsmatig doet, kan meedenken i.p.v. maar ‘1 kunstje kan’

Al met al: haastig, slordig en slechte service!

Vinyl slecht gelegd (kier) en slordig afgesneden, mat en hoekprofiel versneden.

Al met al: haastig, slordig en slechte service!

Koster

Goede service en vloerbedekking heel goed en netjes gelegd.

Het was onze eerste ervaring en ik kan niet anders zeggen dan dat dit zeer positief was. En alles ging in één keer goed!

A.Bruggeman-Geertsema

Een winkel met een heel uitgebreide sortering

Fred

Hele fijne winkel , alexandrium