Een fijne winkel.. Maar wel Wat opdringerig... Ik vind het Fijn even alleen te kijken..
Geen oordeel
Ik vind de producten prima, de winkel ok, de legger zeer goed, de opnemer slecht en de administratie c.q werkvoorbereiding slecht
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Door verwisseling van ruimten bij de winkel en de werkvoorbereiding is er te weinig materiaal geleverd Dankzij de professionaliteit van de stoffeerder is dit gelukkig nog net goed gekomen.
De...
Ruim opgezette winkel met voldoende keus. Offerte was niet goedkoop en na levering en plaatsing bleek dat de plinten boven niet inbegrepen waren waardoor nog meer extra kosten gemaakt moesten...
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Geef klanten een duidelijk beeld van wat er allemaal bij de offertes in zit en uitleg.
Top .goed advies, veel geduld en zeer klantvriendelijk. Hoge kwaliteit, zowel de producten als de medewerkers in de winkel en de medewerkers die het laminaat/ tapijt leggen .
Ik ben zeer tevreden!!
Zeer slechte service, klacht wordt niet serieus genomen. Meten en monteren is niet correct gedaan, maar met een oplossing komen is wel erg moeilijk voor Roobol. Een keer en nooit meer.
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Zie klachtenmails, genoeg om te verbeteren ;)
Prettig en deskundig.
Goede ervaring met binnenruimdecoratie
Uitstekende kwaliteit en service
Goed assortiment, goede adviezen, goede stoffering
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Prima advies gehad, goede stoffeerders. Netjes, punctueel