Roobol

Keus

Goed geholpen in de winkel, maatnemen was redelijk en het gratis leggen van het laminaat prima. Het leggen van de plakplinten is niet gratis en is helaas ook niet netjes gedaan. Snel en slordig... Goed geholpen in de winkel, maatnemen was redelijk en het gratis leggen van het laminaat prima. Het leggen van de plakplinten is niet gratis en is helaas ook niet netjes gedaan. Snel en slordig afgewerkt. Er is in twee delen gestoffeerd en door twee verschillende teams, daardoor ook verschil in afwerking. Heel jammer!

ten Broek

No nonsense, betrouwbaar, op tijd.

Rolf

Erg prettig

Arnie Been

Ken Roobol van heel vroeger. Toen sobere uitstraling. Dat is inmiddels sterk verbeterd. Goede uitstraling leuke aanbiedingen voor betere kwaliteit.

R cebol

Mooie materialen maar problemen met afhandeling. 3weken levertijd werd 13 weken en 3afspraken (incl vrije dagen) verder. Bij contact met winkel afgewimpeld en afgesnauwd worden dat het ons probleem... Mooie materialen maar problemen met afhandeling. 3weken levertijd werd 13 weken en 3afspraken (incl vrije dagen) verder. Bij contact met winkel afgewimpeld en afgesnauwd worden dat het ons probleem is. Pas oplossing na inmenging hoofdkantoor.

Van Bommel

MMC van der Endt

Zeker een aanrader !!

Abdalla

Prima zaak!

M van Burk

Goede winkel

Roerade

Wij vinden het heel vervelend dat de door ons gekozen opzetplinten er niet meer waren. Wij andere uit moesten zoeken en er pas nadat alles was gestoffeerd er achter kwamen dat het nu plinten waren... Wij vinden het heel vervelend dat de door ons gekozen opzetplinten er niet meer waren. Wij andere uit moesten zoeken en er pas nadat alles was gestoffeerd er achter kwamen dat het nu plinten waren die gelijmd waren.
Toen wij het daar over hadden , werd er gezegd dat het de tijd was voor draadloze boxen.
En daar konden we het met doen.