Roobol

Tom

Niet goedkoop wel goed advies

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Restanten vloerbedekking en ondertapijt meenemen.

D. Elberse

Prima zaak . Zelf blijven mee denken

Monique

Het is een ok bedrijf die Markt duideijke afspraken.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Misschien iets aan het concept gratis leggen doen. Jullie zeggen gratis maar dan komt een potje primer ( dat volgens de stoffeerder was niet nodig) en lijm en ondertapijt bij. Leggen in overloop... Misschien iets aan het concept gratis leggen doen. Jullie zeggen gratis maar dan komt een potje primer ( dat volgens de stoffeerder was niet nodig) en lijm en ondertapijt bij. Leggen in overloop :ik ben zelf achter gekomen dat het tapijt op die plek niet gelijmd hoeft te worden maar gespannen. Jullie hebben wel vriendelijk de order aangepast. Jullie hoofdkantoor was telefonisch bereikbaar.
Verder jullie marketing: leg meer nadruk over wat Roobol beter/anders doet dan anderen.

Geeta

Mooie winkel met producten van kwaliteit

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik vind dat de keuze aan kindergordijnen voor de wat oudere jongens beperkt was. Mag een wat ruimer assortiment zijn. Verder ben ik tevreden over het advies in de winkel, het maatnemen en montage.... Ik vind dat de keuze aan kindergordijnen voor de wat oudere jongens beperkt was. Mag een wat ruimer assortiment zijn. Verder ben ik tevreden over het advies in de winkel, het maatnemen en montage. De gordijnen en vitrages hangen nu en het is prachtig.

Breevaart

Marcek

Ik zou er niet meer terug gaan. De lamelparket vloer die ik verleden jaar had gekocht is qua afwerking anders dan geleverd en gelegd. Ik had invisible olie qua afwerking en hij is in witte olie... Ik zou er niet meer terug gaan. De lamelparket vloer die ik verleden jaar had gekocht is qua afwerking anders dan geleverd en gelegd. Ik had invisible olie qua afwerking en hij is in witte olie geleverd. Daarnaast was de vloer op veel plekken ruw.

Van gent

Kan je goed afspraken mee maken

Mattheussens

Grote order. Verdeeld over 2 legdagen. 1ste legdag prima werk geleverd. 2de werkdag zeer ontevreden. Was andere persoon. Zeer slordig. Telefonische klacht werd niet serieus genomen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De stoffeerder van dag 2 nergens meer laten stofferen. Uw klachten serieus nemen. Er werd niet eens naar ordernummer gevraagd of dag van stofferen, maar ze zouden de klacht wel doorgeven???? Hoe doe... De stoffeerder van dag 2 nergens meer laten stofferen. Uw klachten serieus nemen. Er werd niet eens naar ordernummer gevraagd of dag van stofferen, maar ze zouden de klacht wel doorgeven???? Hoe doe je dat dan?

Leerentveld

Een goede zaak met vriendelijk personeel en een goed service.

Rosbergen

Overall een goede service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Alles ging goed! Advies in de winkel was prima en monteurs hebben echt goed hun werk gedaan!