Het is ons vorig jaar overkomen dat de mensen een halve dag te vroeg waren
Het is ons vorig jaar overkomen dat de mensen een halve dag te vroeg waren
om de gordijnen op te hangen. Dat kwam ons niet uit ivm verhuizing. een andere datum moest afgesproken ( een maand later) dus toch de gordijnen en rails maar laten monteren met gevloek en weinig begrip van de monteurs.
In december 2017 is er nieuwe vloerbedekking op trap, klein kamertje en overloop gelegd.
De vloerbedekking op de overloop was verkeerd en lag slecht!!!!! ( fotoos opgestuurd)
1.Vanuit het hoofdkantoor ( zeer vriendelijk personeel!!) een datum afgesproken voor keuring.
2.De controleur,,,,,maar mevrouw moet ik hier voor komen, wat een onzin....maar ik zal het opschrijven,,,,,,en nog een heleboel gescheld...... wat ik niet zal opschrijven.
3. Er komt opnieuw een stoffeerder met een rolletje tapijt.....de man ziet er niet uit! Hij ruikt ontzettend naar zweet, heeft een te nauwe broek waar zn achterwerk uitpuilt aan. Commentaar nr 2. Maar mevrouw dit is onzin,,,,,,hebben ze dit goedgekeurd,,,,,,nergens voor nodig wat een flauwekul en moet ik dit nou opnieuw maken,,,,,,,
4.Men. stoffeerder verlaat het huis en weer ligt het overloop tapijt niet goed, zelfs nog slechter!!!
5. Contact via de Roobolwinkel verkoopster .....brengt uitkomst, ik vraag vriendelijk om een echte goede vriendelijke stoffeerder.
6. En ja hoor een week later komt een aardige vriendelijke meneer ons overloopje keurig maken.
met de hartelijke groeten van roobol.
3.Een maand later komt er na bericht van goedkeuring voor de overloop een