Roobol

van 't Hoff

Zeer klantonvriendelijk bedrijf met hele slechte service.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Service is gewoonweg slecht. Veel geld willen verdienen maar niet thuis geven als er iets mis is. Op 7 maart wederom een servicebezoek. Na 5 jaar hopen we dat onze 3e laminaatvloer eindelijk 'ns... Service is gewoonweg slecht. Veel geld willen verdienen maar niet thuis geven als er iets mis is. Op 7 maart wederom een servicebezoek. Na 5 jaar hopen we dat onze 3e laminaatvloer eindelijk 'ns goed is.

hofman

Goede zaak, prima service

willem

Rob

(Bewerkt)

Uitstekend en wat wordt toegezegd wordt ook nagekomen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

klacht wordt direct in behandeling genomen met name door Roobol medewerkster Britt, de afspraken worden nagekomen, is krantvriendelijk en meedenkend. klantvriendelijkheid in winkel Roosendaal kan... klacht wordt direct in behandeling genomen met name door Roobol medewerkster Britt, de afspraken worden nagekomen, is krantvriendelijk en meedenkend. klantvriendelijkheid in winkel Roosendaal kan beter,

Reijtenbach

Levert, op den duur, kwaliteit

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Als enigste wil ik benadrukken dat de leertijd te lang is. Daar is winst te behalen t.o.v. Andere winkels!,

hofhuis. A.f.m.

Stug en log bedrijf, die allen meedenkt als het hun geen geld kost.

Andre Scholtes

Producten zien er goed uit, maar de stoffering is dramatisch

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De stoffering is dramatisch uitgevoerd en de klantenservice geeft pas gehoor bij nadrukkelijk aandringen. Nadat geprobeerd is om het nogmaals te stofferen krijg je als antwoord dat je zelf nog even... De stoffering is dramatisch uitgevoerd en de klantenservice geeft pas gehoor bij nadrukkelijk aandringen. Nadat geprobeerd is om het nogmaals te stofferen krijg je als antwoord dat je zelf nog even met een strijkijzer het moet nalopen. Wat een amateurisme.

edelenbos

Pakt bij ons "toevallig" altijd wat duurder uit , dan in de winkel is overeengekomen.
Men weet in de winkel niet (?) dat daar waar de gordijnen worden gemaakt er andere maten zijn.....

Geef een toelichting bij je beoordeling.

hou de maten van de fabrikant in de gaten ! Er gaat hier veel mis.!

F.Bosma

Prettige winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Stofferen volgens afspraak lijkt me normaal:er zijn meer naden uitgevoerd dan afgesproken. Helaas.

Buitelaar

We zijn vriendelijk en vakkundig geholpen