Roobol

Van Eijk

Fijne winkel, goede hulp!

vos

Prima service in de winkel, keurige afwerking thuis, en nette afhandeling vragen via klantenservice.

Rob van der Beek

Komen afspraken goed na.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Alles naar wens verlopen, moet nog kleine reparatie/afwerking uitgevoerd worden.

M.koppenaal

Ruim opgezette winkel met genoeg assortiment

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De PVC vloer is heel goed gelegd en de gordijnen netjes genaaid alleen hangt 1 gordijn niet naar mijn zin dit heeft te maken met dat de rail op een sierlatje rondom plafond hangt waardoor ik een... De PVC vloer is heel goed gelegd en de gordijnen netjes genaaid alleen hangt 1 gordijn niet naar mijn zin dit heeft te maken met dat de rail op een sierlatje rondom plafond hangt waardoor ik een grotere kier tussen gordijn en plafond heb.er is iemand langs geweest en deze meneer vertelde dat dit nu eenmaal zo was ! Ik ben nu een week verder maar ga hier toch nog voor terug naar de winkel.
Ik vind dat een gordijn net vrij onder het plafond moet hangen en niet dat je de lat en de halve rail ziet
Het is een zijraam waarbij de gordijnen op de vensterbank komen dus ik kan ook niet met de gordijnhaakjes schuiven.

W. Dormaar

Goede service..heel snel en op verzoek op zeer korte termijn gelegd

A.Duyvestein

Niet goedkoop maar wel kwaliteit en goede service

Pm de zeeuw

Een prima zaak waar we al lang klant zijn

geen verbeterpunten

K. Heinze

Fijne winkel, alleen kwam alles na berekening toch duurder uit dan wat de info doet vermoeden. Maar eerlijk doorgenomen door winkeldame

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Alles volgens afspraak en netjes gedaan.

Wagenaar

Prima kwaliteit en goede service

Hogenboom

Prima geholpen in de winkel, ook al was het een "klein klusje". Keurige stoffeerder! En alles conform planning