Roobol

Ton Fernandes

Betrouwbare club. Verouderde uitstraling. Aangeraden door een vriend maar zou als jonge huiseigenaar nooit vanzelf bij Roobol naar binnen stappen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het stofferen/monteren is echt een doe klusje geweest. Graag ontvang ik hier van een club als Roobol na het inmeten een deskundige mening.

Lussenburg

Kundig

Willem Boon

Top bedrijf met persoonlijke service en kennis van zaken

H van Wel

Service in winkel beetje opdringerig

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Na gebeld te hebben over klacht van het niet goed leggen van de vloerbedekking stoffeerder terug geweest tapijt bijgesneden,luchtbel eruit meer lijm gebruikt maar helft van de tapijt logt nog niet... Na gebeld te hebben over klacht van het niet goed leggen van de vloerbedekking stoffeerder terug geweest tapijt bijgesneden,luchtbel eruit meer lijm gebruikt maar helft van de tapijt logt nog niet vast gemiste kans als je Meer dan 100euro voor de lijm heb betaald jammer gemiste kans plus klant kwijt..

Rinus

Overzichtelijke stofferingswinkel met een ruim assortiment

Bij het maatnemen werd van 18 m2 makkelijk 20 m2 gemaakt

j van der waal

Mooie winkels slechte montage

Geef een toelichting bij je beoordeling.

meer aandacht aan het werk geven

van der Burg

Prima winkel met een uitgebreid assortiment. Echter is ook bij deze bestelling wat fout gegaan.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Voor deze bestelling zijn we twee keer in de winkel geweest. 1e keer bleek het bij levering namelijk niet goed te zijn en is het meegenomen en zijn we terug geweest om ander tapijt uit te... Voor deze bestelling zijn we twee keer in de winkel geweest. 1e keer bleek het bij levering namelijk niet goed te zijn en is het meegenomen en zijn we terug geweest om ander tapijt uit te zoeken.
1. Instrueer het verkooppersoneel beter. Wij hebben drie keer gevraagd of het tapijt daadwerkelijk hetzelfde is als wat er drie jaar geleden door jullie is gelegd. Drie keer antwoord ja gehad. Bij levering bleek het een totaal andere kleur en wordt ook nog duidelijk dat de huidige kleur niet eens meer bestaat. Tevens is ons niet verteld dat de trap geschuurd en in primer gezet moest worden.

2. Veel gerichter op afspraak gaan werken zou al een hele verbetering zijn. Ik neem aan dat de stoffeerders (zeker de ervaren) inmidddes wel weten hoe lang ze met iets bezig zijn. Nu was de aankomsttijd tussen 8:15 en 11:15, daadwerkelijk 11:00 uur. Vervolgens moet het werk zelf ook nog gebeuren en dit duurde tot 15:00 uur. Bijna een hele werkdag dus.

3. Bij aankomst werd verteld dat ze het tapijt niet bij zich hadden, dat lag nog ergens anders?!? Gelukkig heeft jullie aardige werknemer wat kunnen regelen en waren ze met zn tweeen zodat 1 het tapijt kon ophalen in Alblasserdam. Wat ik dan denk --> Deze afspraak is 4 weken geleden gemaakt, zorg er dan voor dat het tapijt de dag voor afspraak in de juiste vestiging is.

4. Het zou van iets meer klantvriendelijkheid getuigen als jullie werknemers de boel wat netter achterlaten. Ik snap dat een net gelijmde trap niet gestofzuigd mag worden, maar de trap eronder, overloop en gang had wel iets netter achtergelaten mogen worden.

5. Er is lijm gemorst op de eerste trede van de eerste trap. Hoe krijgen wij dit eraf?

J. Huizer

Goede service en voorlichting.

Mylene Wijngaard

Goede degelijke winkel voor elk wat wils.

Geen.

Jan Bunnik

Goeie prijs/kwaliteit verhouding.
Laminaat en leggen voor één prijs