Roobol

I van Dijk

Goed en vriendelijk geholpen, maar advies zwevend leggen van het houtenparket was voor mij een slecht advies. Iedere stap hoor je waar er gelopen wordt, dit was in mijn vorige (huis) vloer niet het... Goed en vriendelijk geholpen, maar advies zwevend leggen van het houtenparket was voor mij een slecht advies. Iedere stap hoor je waar er gelopen wordt, dit was in mijn vorige (huis) vloer niet het geval, deze was geplakt en gespijkerd. De verkoper had mij verzekerd dat dit de beste manier van leggen was en qua geluid het niets uit zou maken. Nu met deze ervaring had ik beter een hele goedkope vloer kunnen aanschaffen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De stofferders waren snel en hebben hun werk goed gedaan, maar inmiddels ben ik erg ontevreden over het irritante holle geluid wanneer er over het parket gelopen wordt en ben nu gedwongen iedereen... De stofferders waren snel en hebben hun werk goed gedaan, maar inmiddels ben ik erg ontevreden over het irritante holle geluid wanneer er over het parket gelopen wordt en ben nu gedwongen iedereen op sokken te laten lopen, wat mij bij aanschaf van de mooie vloer niet verteld was.

CwC van ‘t Hof

Slechte service, vloer niet goed gelegd en na melding klacht hoor ik niets meer...

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Zie hierboven opmerking. Niet netjes zoals jullie met klanten omgaan

Eric de Ridder

Geeft de klant de ruimte goed te kunnen kijken wat er op de markt is en is aanwezig om te helpen daar waar nodig

Bovenberg

Sinds vele jaren trouwe klant, heb ik de afgelopen maanden helaas een aantal vervelende ervaringen gehad. Het vertrouwen moet weer wat terugkomen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Neem de(trouwe) klant serieus en streef verbeteringen na

T.L. Haarsma

Vriendelijk geholpen in de winkel bij het kopen van laminaat vloer. Op de dag dat de vloer opgemeten moest worden is er niemand geweest. Vloer slordig gelegd.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De vloer is niet netjes gelegd. Zie mail van mij. 07-02-2018). (Zeer snel gedaan en heel slordig)

Dhr.J.R. Groot

De kennis, service, en samen komen we er wel uit waarmee gereclameerd word is in onze situatie niet van toepassing en ook in onze situatie is de communicatie en verantwoording en inlevings vermogen... De kennis, service, en samen komen we er wel uit waarmee gereclameerd word is in onze situatie niet van toepassing en ook in onze situatie is de communicatie en verantwoording en inlevings vermogen ver te zoeken

Geef een toelichting bij je beoordeling.

de mensen die Roobol op pad stuurt met een opdracht vertegenwoordigen de kennis en kwaliteit waarmee Roobol reclame maakt, Maar de verantwoording blijft in de winkel en die is na een klacht ver te... de mensen die Roobol op pad stuurt met een opdracht vertegenwoordigen de kennis en kwaliteit waarmee Roobol reclame maakt, Maar de verantwoording blijft in de winkel en die is na een klacht ver te zoeken evenals een excuus wat in onze situatie wel op zijn plaats zou zijn van de afdeling service

j.w.wiegers

A. Grootenhuis

Roobol levert kwaliteit en een goede keuze aan tapijt. Jammer wel dat het vrij lang duurde voordat het kon worden gelegd door een tekort aan stoffeerders.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Zoals boven aangegeven alleen het leggen liet enigszins op zich wachten, wel een maand. Het was prettig geweest als dit eerder had kunnen gebeuren. Verder uitstekend en aanbevelenswaardig.

Jos van Etten

Vriendelijk, vakkundig en goede prijs kwaliteits verhouding

van Loenhout

Prima bedrijf. Werden snel en correct behandelt.
Kennis van zaken.Zowel bij aankoop als meten en plaatsen.