Goede en mooie winkel met vriendelijk personeel, die weten waar ze over praten.
Goede service en heel goed meegedacht in het oplossen van problemen.
Geef een toelichting bij je beoordeling.
De stoffeerders hebben een goede oplossing gegeven en de maten waren erg precies genomen. Vakwerk.
Goede producten, vakkundig leggen van vloeren.
Geef een toelichting bij je beoordeling.
De onderaannemers, die de vloerbedekking kwamen leggen, kwamen erg laat. Dit was volgens hen te wijten aan het computerprogramma, die te veel opdrachten had ingepland.
De gehele gang van zaken is goed verlopen de vloer is door een paar kunstenaars prachtig gelegt
de volgende vraag vul ik nee in want ik beveel nooitaan
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Een gordijntje voor in de keuken bleek niet leverbaar, daarna het alternatief weer niet. Jammer dan geen gordijn bij roobol.
Echte vaklui die perfect de linoleum in mijn keuken gelegd hebben
Als er iemand aan mij zou vragen of het verstandig zou zijn om Roobol in te schakelen wanneer hij/zij vloerbedekking nodig heeft , is mijn antwoord negatief.
Geef een toelichting bij je beoordeling.
ik heb 12-01 contact op genomen met de vraag wanneer en welke tijd Roobol zou komen om 2 trappen en 2 overlopen te stofferen , dat zou maandag 15-01 worden tussen 8-11 uur.
Ik werd 15-01...
Reactie Roobol:
Sorry dat we het tapijt niet op de afgesproken dag konden leveren. Tegen onze verwachting in kon de leverancier het tapijt niet tijdig bij ons afleveren. Hierdoor moesten we de afspraak verzetten....
Top bedrijf en klantvriendelijk
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Maat verkeerd gemaakt in fabriek. Had de goeie maat doorgegeven in de winkel en ook thuis was de maat goed en precies het zelfde die door de heren van Roobol was genomen. Maar bij ophangen 3...
Prima zaak
Geef een toelichting bij je beoordeling.
degene die de maat komt nemen, niet zo gejaagd doet en beter naar de klant luistrd