Roobol

G. Vliegenthart

Goed bedrijf

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Alles was perfect verzorgd en geregeld

Corine van Esch

Vriendelijk, deskundig, afspraken nakomend, gedegen. Fijn bedrijf

Thomas

Ik heb mooie gordijnen, maar de service moet ik nog bezien.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bij een fout in de gordijnen laten jullie me 2-3 weken zonder gordijn zitten. Ik vind dat dit sneller moet kunnen of ter plaatse opgelost moet worden, niet in Roemenië. Daarbij vind ik dat in de... Bij een fout in de gordijnen laten jullie me 2-3 weken zonder gordijn zitten. Ik vind dat dit sneller moet kunnen of ter plaatse opgelost moet worden, niet in Roemenië. Daarbij vind ik dat in de eerste plaats al moet worden opgemerkt dat er een veiligheidsspeld in de gordijnen geweven zit, niet dat ik daar zelf achter moet komen, een kleine inspectie voor aflevering is geen overbodige luxe en lijkt me niet te veel gevraagd. Een opmerking aan de telefoon als; "maar meneer, we kunnen toch niet ieder gordijn helemaal nalopen" vind ik niet klantvriendelijk en ongeloofwaardig. Ik ben op aanraden van familie naar Roobol gegaan, ik vind het niet erg dat jullie wat duurder zijn, maar dat heb ik gedaan omdat ik het goed wilde hebben. Echter verwacht ik niet dat als ik zo veel geld voor gordijnen betaal, dat ik bij een fout van jullie kant zelf m'n gordijnen naar de winkel moet komen brengen en ook niet dat ik straks 3 weken zonder zit. Nu zijn het de gordijnen in de woonkamer, maar wat als het de gordijnen in de slaapkamer (welke bij mij aan de galerij grenst) zouden zijn geweest?

Lia Boer

Roobol Reijerwaard, krijgt van ons een tien!

Monique van Weijen

Goed assortiment

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Prima geholpen in de winkel. Wel oppassen voor typecasting. Mensen in een rolstoel kunnrn doorgaans zelf hun financiën beheren, dus niet als het over geld je ineens op de persoon naast je richten.... Prima geholpen in de winkel. Wel oppassen voor typecasting. Mensen in een rolstoel kunnrn doorgaans zelf hun financiën beheren, dus niet als het over geld je ineens op de persoon naast je richten. Zeer 1800.
Het verdere gesprek was prima.

Manuela

Vakkundig

J.M.W. de Reus

Goede zaak.

Nique Janssens

Een prettig bedrijf die kwaliteit levert, al zou er vanuit de monteurs iets meer enthousiasme mogen zijn

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Recent werd bij ons op zolder zonwering gemonteerd. Ik vond het heel vervelend dat de monteur met zowel 3 lange smalle dozen als zijn werkkoffer in 1 x naar boven liep en daardoor met de dozen langs... Recent werd bij ons op zolder zonwering gemonteerd. Ik vond het heel vervelend dat de monteur met zowel 3 lange smalle dozen als zijn werkkoffer in 1 x naar boven liep en daardoor met de dozen langs onze muren schaafde. Dit gebeurde wederom bij het naar beneden gaan met de lege dozen. Achteraf zag ik dat onze muren hierdoor lichte vegen/beschadigingen had daarvan. Ik ben van mening dat dit niet zou mogen en vind dat dit een aandachtspunt moet zijn voor de toekomst.

P.Sijbrands

Prima zaak, goed geholpen

E. van Nes

Een woonwinkel met een goed assortiment en met medewerkers die zeer klantvriendelijk zijn.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In het verleden zeer tevreden geweest bij stofferen van het huis van onze dochter en nu wederom zeer tevreden bij stofferen huis van mijn ouders.