Roobol

H.v.d.Bosch

De service is goed en korrekt, alleen is mijns inziens het tapijt verkeerd gelegd met de vleug
naar de verkeerde kant,zodat bij het zuigen bij het raam moet begonnen worden inplaats bij de deur, wat natuurlijk
niet logisch en praktisch is. Verder hebben een grote rol over waar we niets mee kunnen. Heeft U een oplossing.

w.zwets

Goede ser vice

lange wachttijd in winkel

de Vries

Een goede zaak van jaren terug en nu.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Waarom Novilon op straat uit gemeten moet worden en niet in een magazijn want de maten zijn dan toch al bekent als
gelegd moet worden lijkt mij voor de stoffeerder wel wat prettiger want met...
gelegd moet worden lijkt mij voor de stoffeerder wel wat prettiger want met regen wordt het wel wat moeilijker
Hoop dat er met dit advies wat mee gedaan kan worden.

Ingrid

Keurig bedrijf, goede service, vlotte levering!

C Beekman

In 2 jaar tijd flinke aankopen gedaan bij Roobol en echt uitstekend geholpen door Annemiek ! Zij hielp mij in 2016 in filiaal Rijswijk bij aanschaf van pvc vloer. Hele goede en deskundige... In 2 jaar tijd flinke aankopen gedaan bij Roobol en echt uitstekend geholpen door Annemiek ! Zij hielp mij in 2016 in filiaal Rijswijk bij aanschaf van pvc vloer. Hele goede en deskundige medewerkster! Reden om recent eer naar Roobol te gaan... Megastores Den Haag dit keer, en kom gaat daar weer tegen! Pluim voor deze medewerkster mag worden uitgereikt hoor.Zij is een goed visitekaartje voor jullie. Eerste indruk enzo.
Verder hebben de medewerkers die een hebben gelegd of opgehangen prima werk geleverd. Kwaliteit!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het zou handig zijn als de monteur een half uur van te voren ff een berichtje stuurt of belt en tijdstip aankondigt wanneer hij er is. Nu wordt wel richttijden gegeven maar da's te ruim en je zit n... Het zou handig zijn als de monteur een half uur van te voren ff een berichtje stuurt of belt en tijdstip aankondigt wanneer hij er is. Nu wordt wel richttijden gegeven maar da's te ruim en je zit n huis vast.

Grootveld

Uitstekende ervaring

Emile Besseling

Goed.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De stoffeerder was ruim 45 minuten na de opgegeven tijdsperiode ter plaatse. Dat kan veel beter.

f jacobs

In de winkel goed, efficient en kundig geholpen. Ook goed vwb de activiteiten thuis: kundig en volgens afspraak.

Mireille van der Grift

Mijn eerste kennismaking met Roobol was prima.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In de winkel zeer vriendelijk.
In de winkel zeer vriendelijk.
En toen ik later twijfelde aan de kleur vloerbedekking die gelegd was, dacht men goed mee en was behulpzaam! Ook met de tijd voor bezorging werd meegedacht.....ik moest eerst naar een arts, maar het kon daarna.
Prima service van filiaal Amersfoort!!

Wesley Lagerwerf

Prima service en goed assortiment, aanrader.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Onze vloeren zien er mooi uit en zijn conform afspraken geleverd en geplaatst. We hebben door uitstel van oplevering van onze woning een paar keer de data voor leveren en plaatsen moeten aanpassen... Onze vloeren zien er mooi uit en zijn conform afspraken geleverd en geplaatst. We hebben door uitstel van oplevering van onze woning een paar keer de data voor leveren en plaatsen moeten aanpassen en hier was de winkel (Zwijndrecht) zeer flexibel mee.

Enig minpunt vonden wij dat na de montage de medewerkers al het verpakkingsmateriaal en restmateriaal achterlaten.