Roobol

M. de Winter

Goed, professioneel, klantvriendelijk bedrijf

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De verwachte levertijd die ik op de website had opgezocht was 12:15-15:15 uur, maar de mannen stonden om 8:45 uur op de stoep. Geen probleem verder, maar hierdoor heb ik de ruimte nog niet helemaal... De verwachte levertijd die ik op de website had opgezocht was 12:15-15:15 uur, maar de mannen stonden om 8:45 uur op de stoep. Geen probleem verder, maar hierdoor heb ik de ruimte nog niet helemaal leeg kunnen maken van tevoren. Gelukkig waren de mannen zo vriendelijk om hierbij te helpen.

F.S. Müller

Een prima zaak

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Een uitstekende levering. Strak gelegd. Kundige stoffeerders !!

Paul de Vré

Een goed bedrijf!

K. Schuitemaker

Goed.

A v Horssen

Vriendelijk behandeld goed advies en keurig tapijt gelegd.

Korporaal

Prima winkel. Vriendelijk personeel, alleen een foutje met informatie over ondertapijt. Had men moeten weten (egalsoft).

Nvt

J de Boom

Punctueel volgens de gemaakte afspraken

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Keurig de trap gestoffeerd, alleen opruimen als het klaar is zou een verbeterpunt zijn.

Gerda van den Adel

Uitstekend

E Booij

Bizar slechte service, na 5x langskomen is het product nog steeds niet in orde. Nemen constant verkeerde onderdelen mee.

Reactie Roobol:

Sorry! We zijn inderdaad met een verkeerd onderdeel op pad gegaan. Daarbij hebben we ook nog twee keer voor een gesloten deur gestaan. Inmiddels is het probleem opgelost en is de rem van de jaloezie... Sorry! We zijn inderdaad met een verkeerd onderdeel op pad gegaan. Daarbij hebben we ook nog twee keer voor een gesloten deur gestaan. Inmiddels is het probleem opgelost en is de rem van de jaloezie vervangen.

A.J.Jansen

Moeilijk doen bij nalopen klachten. Onzin om foto’s te moeten maken.
De klachten duidelijk aangegeven.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bij melding klachten niet zo moeilijk doen.