Roobol

J. Zwerus-Welter

Prachtige collectie!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Op de laatste 3 punten wil ik graag een toelichting geven.
Maat nemen heb ik zelf gedaan {standaard trap + overloop}
Stofferen: zelf een fout gemaakt, vergeten trap met primer...
Op de laatste 3 punten wil ik graag een toelichting geven.
Maat nemen heb ik zelf gedaan {standaard trap + overloop}
Stofferen: zelf een fout gemaakt, vergeten trap met primer voor te bereiden.
Stoffeerder was ronduit onvriendelijk,wilde niet bekleden omdat de rvs stootborden al waren aangebracht en
wilde het risico niet lopen met eventuele beschadiging hiervan.
Op zich begrijpelijk, maar deed dat op een nogal op een botte manier.
De klantvriendelijkheid in de winkel in Amersfoort was uitstekend!
Dit in tegenstelling met de stoffeerder.

Borst

Prima winkel!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Stofferen ging even iets verkeerd maar is keurig opgelost.
Maatnemen hebben we zelf gedaan

De groot

Ruime keuze, vriendelijk personeel.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De communicatie is niet goed!!
De communicatie is niet goed!!
Had een andere afspraak gemaakt voor het opnemen van de maat, was er toch iemand gekomen!! Die heeft toen de maten opgenomen, en toen hadden we de nieuwe afspraak weer afgebeld. Stond er op die dag weer iemand die de maten op kwam meten??

Raish Jahangier

Goeie kwaliteit van de producten. Helaas ben ik niet zo goed te woord gestaan in de winkel. Meerdere keren langs moeten komen vanwege incompleet advies en elke keer iets anders te horen gekregen.... Goeie kwaliteit van de producten. Helaas ben ik niet zo goed te woord gestaan in de winkel. Meerdere keren langs moeten komen vanwege incompleet advies en elke keer iets anders te horen gekregen. Ook over de prijs.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Graag een volledige afhandeling in de winkel zodat er niet meerdere malen contact hoeft te zijn en eenduidigheid tussen werknemers.

vG

Nieuwe vloer bij Roobol besteld en deze is vakkundig gelegd. Alle lof voor deze vaklui.
Het kantoor trekt deze beoordeling echter naar een dikke onvoldoende.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Roobol rekent 35 euro voor het maatnemen van de ruimte. Een klusje wat ongeveer 15 minuten in beslag nam.
Tijdens het leggen van de vloer bleek dat niet het juiste materiaal was berekend. Het voorberekende materiaal was technisch gezien uberhaupt niet te leggen in onze situatie, wat doet vermoeden dat het maatnemen niet door een professional is gebeurd. Dit betekende dat een nieuwe afspraak moest worden ingepland om het werk af te maken met het juiste materiaal (dus opnieuw een vrije dag van werk opnemen om thuis te kunnen zijn).
Het terugvorderen van de maatneemkosten was niet bespreekbaar met Roobol want 'fouten worden nou eenmaal gemaakt' was het simpele verweer. Sterker nog, Roobol wilde het additioneel benodigde materiaal alsnog in rekening gaan brengen. Bij wijze van 'service' is wel het materiaal dat nooit is gelegd van de factuur gehaald, echter gebeurde dit pas toen hier door ons specifiek om werd gevraagd!

M.Tuynman

In de winkel prima maar planning een dikke 1.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik zou als ik u was de planning vervangen door mensen die het wel goed kunnen inplaats van dat mijn vrouw twee extra vrije dagen heb moeten nemen en de nodige telefoontjes maar je hoort niemand over... Ik zou als ik u was de planning vervangen door mensen die het wel goed kunnen inplaats van dat mijn vrouw twee extra vrije dagen heb moeten nemen en de nodige telefoontjes maar je hoort niemand over een tegemoedkoming van alle ellende die wij meegemaakt hebben. De monteurs hebben keurig hun werk gedaan.

Vergeer

Pre sale goed maar verschil in advies verkoper en monteur

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De monteurs hebben in de planning pro actief geholpen en geadviseerd. Als het aan Roobol lag zou het weer twee weken later worden gelegd. Kortom, de redding kwam van de monteurs niet van Roobol

P.Ophof

Komen afspraken m.b.t.levering niet na. Een deel van de bestelling wordt te laat geleverd.Het resterende deel nog steeds niet

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Afspraken leverantie op tijd worden niet nagekomen.

Van Werkhoven

Onze ervaring was teleurstellend. Na een lang en ingewikkeld proces, hangt de juiste raamdecoratie, maar het was geen prettige ervaring. Slecht advies in de winkel (producten die voorgesteld werden... Onze ervaring was teleurstellend. Na een lang en ingewikkeld proces, hangt de juiste raamdecoratie, maar het was geen prettige ervaring. Slecht advies in de winkel (producten die voorgesteld werden bleken later niet te kunnen). Vervolgens een chagrijnige maatnemer die maar bleef herhalen dat het echt allemaal heel problematisch was wat ze in de winkel hadden bedacht. Bij montage levering niet compleet. Bij offerte verkeerde prijs gehanteerd (sorry meneer, het wordt even 250 eurootjes duurder!). Bij laatste levering weer geen compleet product. Kortom. Drama!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het hangt, maar daarmee is ook alles gezegd. De route ernaartoe was ronduit vervelend en teleurstellend.

J.M. Hupkes

Een goede zaak met een matige levering

Geef een toelichting bij je beoordeling.

1) We hadden nadrukkelijk op levering 's morgens aangedrongen maar dit verzoek is niet gehonoreerd.
2) Het stofferen van de kamer is goed gebeurd maar het stofferen in de kasten is zeer matig gedaan; de randen
bleven open en soms was zelfs de ondergrond niet bedelt terwijl er genoeg tapijt was.